Severina na beogradskoj Marakani?

VELIKA turneja po Srbiji na koju Severina kreće sa balkanskim kraljem folka, Harisom Džinovićem, trebala bi kulminirati velikim koncertom na beogradskoj "Marakani".

Cigansko - dalmatinski duet s tom će turnejom nastaviti zajednički projekt, koji je započeo na elitnoj privatnoj zabavi ruskih tajkuna u Konavalskim dvorima.

Haris i Severina su, naime, toliko oduševili bogate Ruse, da su oni sami ponudili financiranje i organizaciju njihove turneje po Rusiji.

No, prije Rusije na rasporedu je Srbija. Sudeći po srpskim medijima, naša najveća estradna zvijezda se između uloge u filmu "Duhovi Sarajeva" i pojavljivanja u novoj kazališnoj predstavi svog dobrog prijatelja Jagoša Markovića, odlučila ponovo baviti svojim osnovnim zanimanjem - pjevanjem, pa financijski dobro "potkovana" srpska turneja ne bi trebala doći u pitanje.

Kao glavi organizator navodi se menadžer "Bijelog dugmeta" Raka Mraić, koji stoji i iza spektakularnog koncerta Cece na beogradskom stadionu.

Dok se priprema za turneju, Severina će, kako jednoj glumačkoj zvijezdi i dolikuje, biti glavna zvijezda filmskog festivala u Herceg Novom, koji će se održati prve nedjelje u kolovozu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara