Severina predstavila prvu poštansku markicu s automobilom u Hrvatskoj

ČAST da bude prvi brand koji će se pojaviti na nekoj hrvatskoj poštanskoj marki pripala je legendarnom Volkswagenovom modelu automobila, popularnoj Bubi. Kako pravim legendama i doliči samo ekskluziva i prestiž, prvu je marku javnosti predstavila po mnogima još uvijek najseksipilnija i najprovokativnija Hrvatica, Severina. Društvo joj je pravila još jedna legenda, ali ovoga puta televizijska - riječ je naravno o voditeljskoj instituciji, Oliveru Mlakaru.

Severina je u poštu svratila između napornih priprema novog iznenađenja koje prijateljima, rodbini i novinarima sprema - Seve će, naime, umjesto "klasične" promocije albuma, koji iako još nije u prodaji već izaziva polemike, organizirati svadbu! I to ne bilo kakvu, bit će to prava, kičasta svadba s pompoznom vjenčanicom i tamburišama, a održat će se 19. svibnja u Severininom najdražem zagrebačkom restoranu, Okrugljaku.

"Obećali su mi da će me udat' kao nijednu do sad!", rekla je i dodala kako za sad ne želi odati tko će sjediti na mjestu mladoženje i s kim će na medeni mjesec. "Ne znam s kim ću i gdje ću na medeni mjesec. Vidjet ću tko je najzgodniji i tko će dati najbolju ponudu, pa što upali", provokativna kao i uvijek zaključila je.

V.V.
Foto: S.G.F.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara