Severina se javila prije večerašnjeg koncerta: Molim vas, večeras samo veselje

Severina se javila prije večerašnjeg koncerta: Molim vas, večeras samo veselje
Foto: Instagram

SEVERINA KOJIĆ javila se obožavateljima pred večerašnji koncert u Zagrebu. Pjevačica je na Instagramu objavila selfie iz aviona kojim je zahvalila na podršci obožavateljima iz svih dijelova Balkana, kao i javnim osobama koje su stale na njezinu stranu nakon što je donesena nepravomoćna presuda prema kojoj njezin sin Aleksandar od sada živi s ocem.

"Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu. Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić. Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas  I molim vas, večeras samo veselje i ljubav", napisala je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala svima što ste mislili na mene. Poseban je osjećaj da si nekome u mislima, da te razumiju i da znaju “o čemu se tu radi.” Hvala svim javnim osobama i svim nepoznatima koji su mi dali podršku. U svakom sam vašem slovu osjetila po jednu malu molitvu... Hvala Hrvatska, Srbija, Slovenija, Makedonija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i hvala svim ljudima koji žive u dijaspori. Hvala svim ne samo pametnim i pismenim, nego i oljuđenim koji su i javno pisali o ovome, hvala Vedrani Rudan, Miljenku Jergoviću, Mirjani Bobić Mojsilović, Neli Vlašić... Slali su mi vaše tekstove kao vjetar u leđa u ovom moru tuge u cijeloj regiji. Vidimo se večeras u Areni Zagreb. Volim vas ❤️ I molim vas, večeras samo veselje i ljubav... #theshowmustgoon #magictour #arenazagreb #zagreb #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

Objavu dijeli Severina Kojic (@severina)

Brojna poznata lica sa scene prošli tjedan su se oglasila oko cijelog slučaja, među njima i Nives Celzijus, Iva RadićDalibor Petko, Nikolina Ristović i Lana Jurčević. O svemu su se raspisali i srpski mediji, a slučaj su odlučili prokomentirati i Jelena Karleuša i obitelj Kojić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara