Severina zbog ozljede izostala sa snimanja slovenskog filma

HRVATSKA pop-zvijezda Severina Vučković izostala je zbog ozljede noge sa snimanja prvih kadrova slovenskog filma "Pjetlov doručak" u kojemu igra ulogu fatalne žene o kojoj sanja skupina prijatelja zaposlenih u provincijskoj automehaničarskoj radionici.

"Severine nije bilo na snimanju jer je nedavno ozlijedila nogu, pa ćemo kadrove s njom snimiti naknadno", izjavio je redatelj filma Marko Naberšnik.

Mladi redatelj rekao je da će dijelovi filma u kojima nastupa Severina biti snimljeni do kraja rujna, a zbog reklame koju će im donijeti hrvatska pjevačica očekuje uspjeh na prostoru cijele bivše Jugoslavije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledanost filma sigurno će biti veća na cijelom području, gdje Severina predstavlja magnet za gledateljstvo", rekao je Naberšnik koji je u svoj scenarij unio i više elemenata koje Slovenci obično nazivaju "balkanskim humorom" kako bi ugodio potencijalnoj publici izvan Slovenije.

Scenarij za film "Pjetlov doručak" rađen je na osnovi istoimenog romana suvremenog pisca Ferija Lainščeka. Glazbu za film napisao je Saša Lošić, poznat kao nekadašnji frontman sarajevskog "Plavog orkestra".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara