Severina živi tik do Martine Čular, aktualne djevojke svog bivšeg dečka

Severina živi tik do Martine Čular, aktualne djevojke svog bivšeg dečka

DRUGOG dana Nivea Cro a Portera Severina, koja je u publici sjedila tik do Josipe Pavičić, u jednom se trenutku naglo ustala sa svog mjesta i naprasno otišla sa revije ugledavši na pisti manekenku koja joj, očito, nije odgovarala. Kasnije se saznalo da je stanovita manekenka zapravo Martina Čular, aktualna djevojka Severininog bivšeg dečka, Mate Čuljka. Martinu Sevin odlazak sa revije nije nimalo uzrujao, pa kada se pjevačica "pokupila" iz prvog reda, manekenka je šetala pistom uz blagi smješak. No, da bi stvar bila još gora, Seve i Martina žive tik jedna do druge.

Naime, Čuljkova aktualna djevojka Martina Čular živi na Kozjaku, dok je Severinina "rezidencija" u Bijeničkoj cesti, a prema našim saznanjima jedna od druge žive udaljene tek koji pedesetak metara zračne linije. Severina za to, navodno, uopće ne zna, a kakva će joj biti reakcija na ovu vijest možemo samo nagađati. 

Martina Čular, za koju mnogi kažu da neodoljivo sliči na Megan Fox, inače je manekenka modne agencije Suzy, a na posljednjem Wella Fashion Weeku proglašena je najboljom manekenkom, za što je dobila godinu dana besplatnog friziranja. Osim revija, Martina snima editorijale za modne magazine, a pojavila se i u nekim katalozima. Navodno ima želju postati televizijska zvijezda, a zasad je to napola realizirala proteklog ljeta - bila je hostesa u emisiji "Volim nogomet". S Matom Čuljkom, koliko je poznato, u vezi je od ovog ljeta, a prije je hodala s manekenom Vedranom Rubrikom Šehićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mnogima najzgodnija hrvatska pjevačica u Matu Čuljka zaljubila se potkraj 2005. godine, tijekom veze Seve je otkrila da su se zaručili, onda su prekinuli, pa su se ponovno pomirili da bi konačan kraj veze obilježili na kraju prošle godine. Severina je danas sretna u ljubavi sa 39-godišnjim Slavkom Šajinovićem, konobarom iz Rijeke koji je nedavno otvorio fitness centar.

L.V.,K.H.
Foto: Screenshot, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara