Tko je djevojka koja je izbacila Severinu iz takta?

Tko je djevojka koja je izbacila Severinu iz takta?

DRUGOG dana Nivea Cro a portera mnogi su komentirali Severinin naprasni odlazak s revija. Kasnije se doznalo da ju je, navodno, izbacila iz takta jedna manekenka koja je sigurnim korakom koračala modnom pistom. Riječ je o mladoj Martini Čular, sadašnjoj djevojci Sevkina bivšeg Mate Čuljka. Međutim, nitko od aktera kasnije te večeri nije želio komentirati slučaj.

Djevojka, za koju mnogi kažu da neodoljivo sliči na Megan Fox, manekenka je modne agencije Suzy, a na posljednjem Wella Fashion Weeku proglašena je najboljom manekenkom, za što je dobila godinu dana besplatnog friziranja. Osim revija, Martina snima editorijale za modne magazine, a pojavila se i u nekim katalozima. Navodno ima želju postati televizijska zvijezda, a zasad je to napola realizirala proteklog ljeta - bila je hostesa u emisiji "Volim nogomet". S Matom Čuljkom, koliko je poznato, u vezi je od ovog ljeta, a prije je hodala s manekenom Vedranom Rubrikom Šehićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema mnogima najzgodnija hrvatska pjevačica u Matu Čuljka zaljubila se potkraj 2005. godine, tijekom veze Seve je otkrila da su se zaručili, onda su prekinuli, pa su se ponovno pomirili da bi konačan kraj veze obilježili na kraju prošle godine. Severina je danas sretna u ljubavi sa 39-godišnjim Slavkom Šajinovićem, konobarom iz Rijeke koji je nedavno otvorio fitness centar.

T.T.
Foto: V.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara