Sirove strasti u Cannesu: Sharon Stone "proluftala" međunožje

SHARON STONE sije sirove strasti gdje god stigne, pa je tako prošlog vikenda u Cannesu za vrijeme vožnje gliserom pokazala što je seksepil "pod stare dane". Osim što je glumica poznata po visokom kvocijentu inteligencije, Sharon je poznata kao i jedna od najljepših holivudskih glumica "koja nikad ne stari". Na filmski festival u Cannesu stigla je kako bi prisustvovala premijeri svog novog dokumentarnog filma "No Subtitles Necessary: Laszlo & Vilmos" u kojem nastupa uz Sandru Bullock i Johna Voighta.

Sharon Stone i Madonna zajedno broje 99 godina

Glumica, producentica i bivši model Sharon i Madonna zajedno broje 99 godina, a nerijetki će se složiti kako te dvije žene izgledaju kao da im je barem upola manje. Madonna će navršiti "pet banki" u kolovozu ove godine, a Sharon je još u ožujku zakoračila u šesto desetljeće.

Obje su majke troje djece, s time da je Sharon svo troje posvojila, dok je kraljica popa potaknula kontroverze prije dvije godine kad se borila za posvojenje dječaka Davida iz Malavije. Za razliku od pjevačice, Stone se prije četiri godine razvela od drugog supruga Phila Bronsteina koji je bio urednik u dnevnim novinama San Francisco Chronicle prije kojeg je bila tri godine u braku s producentom Michaelom Greenburgom.

Dvije zvijezde, osim što su francuski Cannes posjetile zbog premijera svojih filmova, imale su i plemeniti cilj - prikupiti novac na humanitarnoj zabavi za vodeću organizaciju u borbi protiv side "AmFAR". Prošle godine je Sharon Stone u tu svrhu prikupila tri i pol milijuna funti.

L.V.
Foto: Egotastic!, Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara