"Skromno" vjenčanje Eltona Johna

LEGENDARNI engleski pjevač sutra će uploviti u bračne vode sa dugogodišnjim partnerom Davidom Furnishem jer u Engleskoj počinju legalna vjenčanja istospolnih parova.

Zagrijavanje je već počelo uz 180 uzvanika u londonskom gay klubu "Too2Much" u kojem se osoblje za tu priliku maskiralo u Rimljane i kauboje.

Pjevali su dečki iz bivše grupe Robbiea Williamsa "Take That", Bryan Adams i mnogi drugi, a striptizete su iskočile iz ogromne torte.

Među gostima se našao i Ozzie Osbourne s porodicom te filmske zvijezde Elizabeth Taylor i Liz Hurley.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton poslao je video vrpcu kao čestitku uz riječi: "Da ima više ljudi poput Eltona, svijet bi bio bolje mjesto".

Mladenci su štedjeli lovu za spektakularnu feštu nakon vjenčanja pa su uzvanici sami plaćali piće za barom, a organizator proslave dizajner cipela Patrick Cox isplatio je osoblje svojim proizvodima.

58-godišnji Elton,koji se jednom vjenčao i rastao sa ženom i 42-godišnji David zamolili su goste da umjesto poklona prilože novac u Eltonov humanitarni fond za borbu protiv AIDS-a.

Za feštu nakon vjenčanja, gdje se očekuje 700 uzvanika, već je postavljen ogroman šator i kamioni već dovoze obilje jela i pića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara