Slađa puše na Alexine silikone, Rafu zavelo "đavolje sjeme"...

ŠTREBERICA Dvina u posljednjem dvoboju prve sezone Farme pobijedila je nervoznog i depresivnog Svisca u igri umova, i to rezultatom 5:2, te tako sebi osigurala ulazak u veliko finale koje nas očekuje već sljedećeg petka, a Sviscu put u civilizaciju među omiljenu mu zabavu koja vrlom Istraninu na Farmi u zadnje vrijeme osjetno nedostaje i uzrokuje depresiju - smucanje među pripadnicama ženskog spola. Dvina je Svisca dokrajčila i znanjem i koncentracijom te je samo na jedno pitanje odgovorila netočno, i to na prvo - kad je trebala navesti biljku koja svojim mirisom tjera glodavce, brzopleto je umjesto "lovor" odgovorila "timijan", dok  je Svizac kad se i uspio izboriti za pravo na odgovor uglavnom odgovarao netočno.

Vidno zbunjeni Svizac, iako se očajnički pokušavao izboriti za priliku da nešto kaže, čime se hrane koze nakon izdašne mužnje Dreletu nije znao odgovoriti, pa je umjesto kupusnjača, gomoljača i ostalih kozama bitnih biljaka naveo kukuruz i tako netočno odgovorio na postavljeno mu pitanje.

Alex, Josipa i Hana nezainteresirano odgovarale na pitanja Mije Kovačić

U polufinalnoj emisiji, u studiju na Velesajmu od Moslavine udaljenom 117 kilometara, voditeljica Mija Kovačić ugostila je farmere koji su u proteklih dvanaest tjedana show napuštali jedan po jedan, ali priliku da svoje mišljenje o dotadašnjem razvoju situacije na Farmi nisu imali svi, a i oni koji su se dokopali središnje studijske pozicije i sjeli rame uz rame Miji, bili su natprosječno pristojni, diplomatični, čak i nezainteresirani, osobito kad njihove večerašnje nastupe usporedimo s već poznatom farmerskom nepromišljenosti i sklonosti "dugom jeziku". Aleksandra Grdić, Josipa Pavičić i Hana Hadžiavdagić krotko su se i vrlo diplomatski izjasnile kako se vesele povratku na selo i kako nove sukobe ne očekuju, dok su vječno (pre)dobro raspoloženi Deen i Boris Kosmač, prva dva "gubitnika" showa oduševljeno hvalili potez produkcije da ih sve vrate još jednom u uvjete u kojima se dokazano ne snalaze baš najbolje.

Neno Pavinčić je shvatio kako njegov "sarkazam" nikome nije duhovit pa je svoj razgovor s Mijom, još uvijek očito ljut zbog napuštanja showa u koji je tako žarko želio ući i naknadno dobio priliku, djelomično proveo izvlačeći se iz svojih nepromišljenih izjava a djelomično pljuvajući Rafu. "Rafo se u zadnjih nekoliko tjedana počeo mijenjati", Neno je aludirao kako Rafo (više) nije anđelak kakvim ga svi smatraju, a u toj tvrdnji spremno mu se pridružila i bivša seoska kolegica, (sisama i histerijom) sveprisutna Slađa. Ni debeli sloj televizijske šminke nije mogao prikriti Neninu neugodu i crvenjenje kad je režija pustila prilog u kojem se preostali farmeri slažu u tvrdnji kako Neno nikom ne nedostaje - svaki je imao razlog da bivšeg voditelja iz svoje blizine i konkurencije eliminira i svaki od tih razloga je savršeno "legitiman". Svizac Pavinčića smatra napuhanim, Rafo bezobraznim, a "kap koja je prelila Dvininu čašu" seksistički su komentari koje joj je radijski voditelj učestalo upućivao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paljba između Alex i Slađe se nastavlja: Pazi da ti ne otpušem silikone!

Slađana Petrušić je u studio Nove TV došla i kao glazbena kulisa i kao bivša farmerica - prije nego što je došao starletin red da izrazi svoje cijenjene stavove gostima u studiju (potpuno odjevena) otpjevala je jedan od svojih "hitova" te se od užarene atmosfere pod reflektorima preznojila a kad ju je Mija upitala zašto toliko puše, Slađa je spremno izbacila odgovor. "Možda otpušem nečije silikone!", ispalila je očito aludirajući na Aleksandru Grdić, koja ju je i bez ovog zajedljivog komentara, tijekom cijele emisije promatrala "ispod oka". Naime, gospođice Petrušić i Grdić cijeli prošli tjedan prepucavale su se oko jednog od diskvalificiranih farmera - Stipe Drviša, javno se služeći rječnikom kojeg bi se posramio bilo koji kočijaš koji imalo drži do sebe. Slađa je već negdje oko četvrtka najavila kako će, kad se u nedjelju svi zajedno vrate na Farmu, ovaj put zaista počupati miss Grdić, tako da hinjeno iznenađenje koje je gledateljima upriličila kad joj je Mija priopćila da se i ona (iako je diskvalificirana) vraća na Farmu ne bi prodala ni da ga je opasala gigantskom crvenom mašnom. "Rafo je lažni svetac, pravi glumac", Slađana se spremno pridružila novonastalom klanu "Mrzim Rafu".

 "Alen puca po šavovima, treba mu kupit Cicciolinu i zatvorit ga s njom na pet dana u sobu!"

Uigrani dvojac Jura Gašparac i Nataša Bebić, koji su se i nakon napuštanja showa odlučili držati zajedno, također su članovi spomenutog klana - splitska kraljica aerobika i dalje ne skidajući naočale spretno je klimala glavom na sve nespretne tvrdnje Jure Gašparca upućene uglavnom na Rafin račun, koji je uz ljutu opsesiju Dvinom, na svoju crnu listu dodao i mladog heroja Rafaela Dropulića. Rafo je uigrani dvojac "duboko razočarao", a glavna prevarantica u grupi, večerašnja pobjednica, Dvina Meler, za Juru Gašparca je i dalje "pokvarena do srži". Malo humora u cijelu situaciju unijela je Nataša, koja je svojim znalačkim okom i bogatim iskustvom odmah uočila kako s gubitnikom večeri, Alenom Macinićem, nešto definitivno nije u redu. "Alen puca po šavovima, treba mu kupit Cicciolinu i zatvorit ga s njom na pet dana u sobu!", Nataša ima rješenje za svaku situaciju, a sudeći po izmučenom Sviščevom pogledu nakon dvoboja, opuštanje takve vrste ne bi mu škodilo. Upravo suprotno.

Vanda Voloder 
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara