Spas u zadnji čas: Michael Jackson je ponovo kralj Neverlanda

Spas u zadnji čas: Michael Jackson je ponovo kralj Neverlanda

MICHAEL Jackson je uspio isplatiti dugove za svoj ranč Neverland i zadržati ga, iako se činilo se da će popularni pjevač ostati bez tog velikog kalifornijskog imanja. Da Jackson nije platio 25 milijuna dolara, njegov pomalo kontroverzni dom sljedeći tjedan bi završio na aukciji, iako odvjetnik ovog sada povučenog pjevača, L. Londell McMillan tvrdi da su mediji prenapuhali situaciju. "Michael i Neverland su dobro", tvrdi McMillan.

Prijatelj obitelji Jackson Matt Fiddes objašnjava: "Normalno je da zvijezde dižu hipoteke na svoje posjede, jer im se na taj način diže cijena posjeda".
 
Kralj popa je Neverland kupio 1987. godine, stvorivši od njega zemlju bajki za djecu, a samo ime ranč je dobio po otoku iz priče o Petru Panu. Michaelova fantazija srušila se 2005. godine kad je optužen za napastovanje dječaka, otad je Neverland zapečaćen i pjevač se više nije vratio tamo. Ipak, nakon što je ponovo uložio u njega, možda se vrati i davno otpuštena posluga, vrtuljak, nekadašnji zoološki vrt, a i sam Michael.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

T.Ž.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara