Stefany: Nisam željela da mi grudi narastu, pa su narasle!

NOVOPEČENI sluga i sluškinja Farme, Neno Pavinčić i Jelena Urukalo, čini se, ne dijele istu sudbinu - dok se Neno za svoj ostanak na Farmi brine, Jelena je prilično sigurna da ona neće u civilizaciju, barem ne ovog petka. Iako bi kao sluškinja trebala raditi punom parom i biti svjesna kako postoji mogućnost da je farmeri izaberu za prvu duelisticu, Jelena leži u hladu i čini se prilično sigurnom da to neće biti ona.

S druge strane, jedini natjecatelj koji dosad nije govorio o svom napuštanju Farme, a jedan je od favorita showa, je Rafo. Prvo se povjerio Stefany, kojoj farmeri nisu vjerovali da je istina kad im je to rekla, a onda im je i sam Rafo to potvrdio. ''Ne mogu više izdržati, stvarno!'', rekao je, iako s neozbiljnim izrazom lica.

Stefany se priprema za mogućnost da je gledatelji izaberu za drugog duelista - a s njom u ringu rado bi se našao Neno, kojem bi se želja mogla i ostvariti jer je već sad jasna situacija u kojoj se nalazi. Stefany se naljutila jer je iz Neninog ponašanja prema njoj shvatila da "si on umišlja da je pametniji od nje", te da je svojim ponašanjem vrijeđa. "Misliš da znaš više od mene“, samouvjereno mu je na izazov odgovorila Stefany.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, farmeri su većinu dana proveli u harmoniji i dobrom raspoloženju - od ranog jutra su svirali i pjevali na dvorištu. Rafo se gitare prihvatio čim se probudio, a i Alen mu se ubrzo pridružio. Cure su se malo šlatale u kuhinji, a pričalo se čak i o djeci. I Rafo i Ivana i Stefany bi htjeli po četvero pa su se dali u "ozbiljne" razgovore o obitelji i životnim željama, ali ih je Stefany ubrzo spustila na dno jednom "ozbiljnom životnom stvari". "Ja nisam željela da mi grudi narastu, pa su narasle“!, izjasnila se, na što joj je Svizac spremno dobacio - "Tebi su ima malo prerasle!".

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara