Tajna holivudskih imena: Arnold Schwarzenegger zapravo je Clooney?

Tajna holivudskih imena: Arnold Schwarzenegger zapravo je Clooney?

KADA Angelina Jolie, Brad Pitt i Jennifer Aniston žele ostati nezamijećeni i donekle sakriti vlastitu privatnost, koriste već provjereni trik lažnog predstavljanja. Odabir tih "lažnih" imena zaista je raznolik. Dok je glumački dvojac Pitt-Aniston još uvijek uživao u blagodatima svog braka najčešće su koristili gospodin i gospođa Ross Vegas kao svoj alter ego koji ih je barem neko vrijeme čuvao od pomahnitalih fanova. Brad sa svojom novom odabranicom, Angelinom, koristi i novi pseudonim. Bruce i Jasmine Pilaf osobe su koje se prijavljuju po hotelima i restoranima, a iza kojih se krije najljepši filmski par.

Nije često da se i princ Charles koristi pseudonimom, ali kada posjećuje londonske klubove u društvu ljepotica predstavlja se kao Charlie Chester. Odluči li otputovati negdje, to radi isključivo kao gospodin Perkins. Čak se i engleska kraljica lažno predstavlja. Kad se odluči opustiti uz kazališnu predstavu koristi ime jedne od svojih pomoćnica i pritom obavezno rezervira dva sjedala. Elton John koristi cijeli asortiman lažnih imena, a najdraža su mu Brian Bigbun, Bobo Latrine i Sir Humphrey Handbag. Ako kojim slučajem upoznate osobu u avionu, a da se zove Apollo C. Vermouth i liči vam na Paula McCartneyja, nemojte se preispitivati jer je zaista to on. Čak i zvijezde koje se naizgled ne žele skrivati od očiju javnosti koriste pseudonime. Tako Britney koristi Alotta Warmheart kad želi malo odmora i mira.

Johnny Depp nerijetko se predstavlja kao "magarčeva guzica"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stench, Oddpong, Drip Noodle, Donkey Ass imena su iza kojih se skriva najveći holivudski zavodnik - Johnny Depp. "Smiješno je kada vas probudi telefonski poziv u gluho doba noći i kaže: 'Dobro jutro, gospodine Drip Noodle.' Jednostavno je prezabavno", rekao je Johnny. George Clooney priznaje da kad se prijavljuje u hotelima to radi kao Arnold Schwarzenegger.
"Prezabavno je, jer svi znaju da nisam nisam gospodin Schwarzenegger, ali svejedno me moraju tako oslovljavati", kaže Clooney. Možda najstariji pseudonim ikad, Zeldu Zonk, usvojila je jedna od holivudskih legendi. Zelda je imala jedno od najpoznatijih lica i tijela u kino povijesti, a bila je to Marilyn Monroe.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

 
 
       

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara