To sam ja: Franjo umro nakon druženja s Cecom

DA ODMAH riješimo moguće nedoumice, imena iz naslova odnose se na ribice - kućne ljubimce natjecatelja u kući balkanskog reality showa "To sam ja". Ipak, zanimljiv je podatak da je Franjo umro nakon što je premješten u akvarij s Cecom.

Podsjećamo, odmah po dolasku u kuću svi su natjecatelji dobili zlatne ribice, kojima su morali nadjenuti imena vezana za republike iz koje dolaze. Tako su hrvatski predstavnici svoje ribice nazvali Franjo i Severina, a jedna od "srpskih ribica" nazvana je imenom srpske turbo folk pjevačice Cece.

Naime, jučer je zamijećeno da je Franjina voda vrlo prljava, te da Franjo jedva pokazuje znakove života. Kako bi ga spasili, ukućani su ga brzo premjestili u Cecin akvarij, a Makedonac Dragi je promijenio vodu u Franjinom akvariju.

Nažalost, Dragog nitko nije naučio da ribice ne borave u toploj vodi, pa kad je Franjo vraćen u mlaki akvarij, odmah je umro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, "predsjednik kućnog savjeta" Edin odlučio je da će se sudski utvrditi tko je odgovoran za Franjinu smrt, jer postoji mogućnost, kako su neki kandidati komentirali, da je Franji naškodio boravak u istom akvariju s Cecom. Isto tako, tvrdili su neki, postoji vjerojatnost da je Franjo izvršio samoubojstvo zbog tuge što mu je gazda Edis otišao iz kuće.

U međuvremenu, pukla je ljubavna veza Slovenca Mire i Srpkinje Dijane, koji već nekoliko dana spavaju odvojeni.

Iako niti jedno od njih ne priznaje da je došao kraj, ostali stanari su prilično uvjereni da je strast nestala, a to potvrđuje i činjenica da je Miro od Dorijana tražio da mu donese seksi časopise kako bi mogao masturbirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara