To sam ja: Masturbacija inspirirana Majom Šuput

U KUĆI balkanskog reality showa u zadnje vrijeme vrvi od bizarnosti. Nakon što je "počasna straža" ispratila zlatnu ribicu nazvanu Franjo na vječni počinak u WC-u, u srijedu je u kuću došla hrvatska pjevačica lakih nota, Maja Šuput, što je Albanca Admira potaklo na masturbaciju pred kamerama.

Kako doznajemo iz Skopja, u srijedu je kuću u kojoj se snima reality show "To sam ja" posjetila Maja Šuput, hrvatska pjevačica zabavne glazbe, koja je ujedno i bivša djevojka Slovenca Mire, jednog od ukućana.

No, Maja se nije previše družila s njim, najviše vremena provela je zabavljajući se sa Makedoncem Dragim, koji je za Majin posjet odabrao, blago rečeno, zanimljivo odijelo (fotografija na kraju teksta).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, događaj dana bio je samo indirektno vezan uz Majin posjet. Albanac Admir je, naime, usred posjeta hrvatske pjevačice otišao u kupaonicu i masturbirao pred kamerama, a pretpostavlja se da je njegova inspiracija bila upravo gošća iz Hrvatske, koja je nedavno plastičnom operacijom povećala grudi.

Nakon ovoga, napokon možemo reći da je show "To sam ja" opravdao pridjev "balkanski".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara