Todorićeva kći na ljetovanju od 8000 kuna s Anom Bučević, evo što će raditi

Todorićeva kći na ljetovanju od 8000 kuna s Anom Bučević, evo što će raditi
Foto: Instagram

NAKON što su nedavno zajedno partijale na svadbi Ivone Janjić Iva Todorić i Ana Bučević krenule su na zajedničko ljetovanje. 

Radi se o takozvanom "vortex ljetovanju" koje Ana svake godine organizira za grupe ljudi, a koje je na svojoj internetskoj stranici opisala kao "odmor za dušu i tijelo".

Narednih će sedam dana Iva, kako i drugi sudionici ljetovanja, uživati u " prekrasnom morskom okruženju, kamenim bungalovima okruženim borovom šumom i svakodnevnoj inspiraciji" u Biogradu na Moru. 

Tamo će kroz predavanja, tjelovježbu i meditaciju učiti kako se nositi sa životnim izazovima, a za tu su mudrost polaznici iskeširali 1100 eura, odnosno nešto više od osam tisuća kuna. 

"Polako se skupljamo", najavila je Ana na svom Insta storyju na kojem je objavila fotku polaznika okupljenih u bazenu, a među njima se nalazi i Iva Todorić. 

Iva je na "vortex ljetovanju" bila i u lipnju prošle godine, a dva mjeseca kasnije pridružila se Ani i na "vortex krstarenju" koje ju je koštalo 16 tisuća kuna

Iva i Ana su dugogodišnje prijateljice, Todorićka ovu samoprozvanu motivacijsku govornicu redovno brani od kritičara, a nakon prošlogodišnjeg je krstarenja kroz suze rekla da joj je promijenila život. 

"Nosit ću spoznaju da je najvrjednija investicija u životu investirati u sebe i tko god misli da je investirati u robu i putovanje neko... (počinje plakati, op.a.) A tebi, Ana... Ja mislim da ni ja, ni svi ovi ljudi nikad nećemo naći riječi hvale da ti kažemo koliko si nam život promijenila", jedva je kroz suze izgovorila tom prilikom

Bučevićka se na svom Instagramu često hvalila i privatnim druženjima s Ivom. Tako su se početkom siječnja ove godine provodile u Beogradu. Nekoliko dana kasnije Bučevićka joj je preko Instagrama čestitala rođendan. "Sretan ti rođendan Iva moja. Želim ti da i dalje gledaš svijet očima ljubavi, jer ti kada ga gledaš, vidiš ono što mnogi ne vide...", poručila joj je.

Osim krstarenja od 16 tisuća kuna, Bučevićka je svojim sljedbenicima nudila i još neke bizarne metode. "Često me pitate koju bih vam metodu preporučila za kontrolu vlastitog ega. Evo jedna fenomenalna metoda, prosvjetljujuća. Ovisno o tome koliko mislite da ste važni, nezamjenjivi, bolji od drugih, toliko često biste trebali tjedno kleknuti i dobro izribati svoju WC školjku. Kleknite, ribajte WC školjku", savjetovala je jednom na Instagramu dok je golim rukama ribala spužvicom po školjci.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara