Top 10 najluđih USB diskova

PRIJENOS podataka uvelike je olakšan USB driveovima, a osim različitih memorija ističu se raznim oblicima i bojama. Donosimo vam izbor deset najluđih (ili najbizarnijih).

Izbor je proveo Fosfor Gadgets, site za koji smo saznali na newsgrupi, kojoj iz objektivnih razloga ne spominjemo ime.

10. iDuck

Japanska kompanija Sollid Alliance izbacila je na tržište USB drive u obliku patkice, a dostupan je u šest različitih boja. Za sve one "patkoljupce" koji žele imati USB drive kapaciteta 256MB, više mogu doznati na www.dynamism.com/iduck/.

9. Boca Sakea

USB drive u obliku boce Sakea, kapaciteta 256MB.

8. Sushi

Onaj tko je kupio USB drive u oblici Sakea vjerojatno će posegnuti i za Sushi inačicom. Moguće ih je nabaviti od 32MB do 128MB.

7. Mikan Seijin

Ovaj USB drive dobio je ime po "Mandarin Alien", kako bi glasio engleski prijevod njegovog imena, a radi se o popularnom japanskom TV showu iz sredine devedesetih.

6. Big Tiki

USB drive inspiriran Havajima.

5. Sushi Dimsum

Još jedan USB drive inspiriran japanskom tradicionalnom kuhinjom.

4. iDisk

"Toliko je malen da ga možete nositi u uhu" - slogan je kojim se reklamira iDisk.

3. Fish Shrimp

Kakve veze imaju pohani škampi s prijenosom podataka, ne znamo, kao niti to kako se ovaj USB drive nosi - u džepu? Očito je da je povezanost hrane i podataka veća nego što smo pretpostavljali.

2. Thumb

USB drive kojim možete zastrašivati svoje kolege, a može dovesti do panike izgubite li ga ili ostavite na vidljivom mjestu u uredu.

1. Barbie

Barbie je univerzalna lutka, no skinete li glavu USB inačici u njoj možete pohraniti podatke.

Ako vas je neki od ovih uređaja oduševio, u što sumnjamo (isključimo li patkice) cijene i modele možete proučiti na stranicama Dynamism.com.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara