Video: Nina Morić se za HRF priprema snimanjem golišavog editorijala

POZIRANJE u oskudnim bikinijima Nini Morić najbolje leži, pa je ljepotica, uoči dolaska u Opatiju, prihvatila još jedan angažman i pred objektivom se izvijala kako bi probudila maštu vjernih obožavatelja. "Bolje bi joj bilo da ponovi hrvatski", komentiraju svi oni koji se sjećaju njezinog voditeljskog debakla otprije nekoliko godina, kad je nakon milijun lapsusa u Dubrovniku rekla kako je "zaboravila neke riječi na hrvatskom jeziku". Hoće li se to ponoviti i na Hrvatskom radijskom festivalu?

Nina Morić više nije česta gošća Hrvatske, a svaki njezin dolazak mediji prate s velikim zanimanjem. U splitskom hotelu Le Meridien Lav prošle je godine izazvala neviđenu gužvu fotografa, a njezin voditeljski angažman na jednom izboru ljepote u Dubrovniku još se godinama prepričavao s podsmijehom.

Hrvatski radijski festival tako je i ove godine, uz potencijalne hitove, medijima i gostima odlučio ponuditi još nešto - dvije hrvatske ljepotice koje u Italiji plijene pažnju golišavim prešetavanjem u zabavnim emisijama. Na pozornici u Opatiji s Ninom će, naime, biti i bivša Miss Hrvatske Vanja Rupena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznude, ucjene, dilanje i ljubavne prijevare samo su neke od pričica o kojima svakodnevno pišu talijanski mediji, a priča se i da se Nina Morić sa suprugom Fabrizijom medijski prepucava jer su se tako potajno dogovorili. Pitanja za Ninu, dakle, ima napretek, a što i koliko će hrvatski mediji doznati od poznate ljepotice, navodno će ovisiti o lovi koju traži.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara