U finale SSNMT-a ušla sva četiri polufinalista, glasači prevareni?

U finale SSNMT-a ušla sva četiri polufinalista, glasači prevareni?

U FINALU Story SuperNova Music Showa naći će se sva četiri polufinalista: Natalie, Rafael, Nera i Saša. Ne zato jer su svi prokleto dobri, nego «zbog preopterećenosti linija».

U večerašnjem showu svi su natjecatelji nastupili bolesni. Kako su razmijenili viruse nije poznato.

Najbolesniji je bio Rafael, kojem je dozvoljeno da nastupi samo jednom. Rafael je nastupio u kolicima, priključen na infuziju. Na sceni je bio s dvije medicinske sestre i nastupao je bez matrice, uz prateći bend.

Prevareni glasači?

«Zbog preopterećenosti telefonskih linija cijeli sistem je pao i nismo mogli odrediti pobjednika. Svi polufinalisti idu dalje» - pročitao je popularni (c) Vinko Štefanec, nakon što su izrečena prva dva finalista (Rafael i Natalie), pa se očekivalo otpadanje Nere ili Saše.

Iako se radilo o efektnom finišu polufinala, ostaje pitanje koji je onda uopće bio smisao glasanja i trošenja impulsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je sistem doista pao ili se zbog nekog drugog razloga unaprijed znalo kako glasanje nema utjecaja na izbor finalista, bilo bi dobro doznati zašto o tome nisu obavješteni potencijalni glasači, te hoće li onima koji su trošili impulse na glasanje za svoje favorite potrošen novac biti refundiran.

Osim toga, ako je sistem pao u polufinalu, koje jamstvo telefonski glasači imaju da neće pasti i u finalu, za koje će vladati još veći interes.

Finale će se održati 13. prosinca u Dvorani Cibona u Zagrebu.

Inače, što se finala tiče, kruže priče da se unaprijed zna kako će pobijediti Rafael, pa je tako već isplanirano stvaranje boy banda u kojem će biti najpopularniji muški kandidati, osim Rafe.

Da nemamo neograničeno povjerenje u Novu TV, nakon večerašnjeg događaja još bismo pomislili kako telefonsko glasanje nema utjecaja na konačni rezultat, već samo na budžet organizatora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara