U Papillonu na koncertu benda Djeca

MORAMO odmah priznati da nam Papillon, 26. siječnja,  s pripadnim koncertom uopće nije bio planu. Pogotovo ne na dan kad se u KSET-u održava koncert Električnog orgazma. Ali pošto je dobiti upad u KSET proces možda složeniji i od podizanja kredita, to smo završili u Papillonu.

Za one koji ne znaju radi se o jaaaaako simpatičnom klubu smještenom na nasipu koji je vikendom, ako ćemo vjerovati konobaru, od dva ujutro nadalje dupkom pun. I to ne "zajebanom ekipom" poput recimo Sidra nego, ono, skroz OK ljudima.

A u to je lako povjerovati kad se vide plakati bivših i budućih zbivanja. Naime, na njima nema izraza tipa "best of domaće i strano".

Da se ljudi koje vode ovaj, po kriterijima nižepotpisanog, genijalno uređen klub paze na program govori i koncert Djece koji se sinoć tamo odvijao. Međutim, zbog genijalnog vremena, a vjerojatno i koncerta Orgazma koji se odvijao istovremeno, stvar je umalo završila fijaskom.

Iako najavljivan oko deset, koncert je počeo tek oko ponoći kad su u klub napokon ušli gosti. Njih četrdesetak. Tako da se koncert ovog, mora se priznati, jako kvalitetnog benda, odvijao u poluzajebantskoj atmosferi.

Pošto je gostiju koji bendu nisu bili prijatelji i bliža rodbina bilo jako malo, frontmen (megapopularni Ante Perković iz Jutarnjeg) se malo opustio pa krenuo s bazama tipa "Platit ćemo piće svima" ili "Vi s autima, skompajte se s ovima koji ih nemaju pa ih odvedite doma, svi stanete u četiri auta." I tako dalje i tome slično, a koje su uz hit "Tomislav Ladan", mogli bi reći, bile vrhunac večeri.

Ukratko, iako je ova večer mirisala na fijasko, atmosfera u bircu je bila jako opuštena i više nego ugodna. Vikendom, kad je klub pun, vjerojatno je još bolje. Provjerit ćemo pa vam javiti.V.B.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara