Učiteljica zbog ove fotke suspendirana s posla: "Samo je malo pokazala..."

Učiteljica zbog ove fotke suspendirana s posla: "Samo je malo pokazala..."

 Foto: Facebook

UČITELJICA Lydia Ferguson suspendirana je s posla zbog fotografije koju je objavila na svom Facebooku.

Na fotografiji se vidi da učiteljica sjedi na krevetu u štiklama i kratkoj haljinici te fotografira svoj odraz u ogledalu. Osoblje škole u Newport Pagnellu zaključilo je da je fotka provokativna i neprimjerena te je učiteljica udaljena s posla, piše Mail Online.

Učenici su stali u njezinu obranu te pokrenuli peticiju za njezin povratak. "Učiteljica je rekla da nije vidjela nikakav problem s fotografijom. Samo je malo pokazala noge", rekao je jedan učenik, a drugi dodao: "Ona je odlična učiteljica, pomaže učenicima s problemima poput vršnjačkog nasilja i takvih stvari."

"Jako smo uznemireni što je suspendirana, učinila je mnogo toga za nas", složni su učenici koji su u samo 24 sata skupili 240 potpisa za povratak ove majke troje djece na posao.

"Uvijek sam imala samo jedno pravilo za objavu na Facebooku, zamisli da to gleda moj pokojni djed, i ako bi se njemu gadilo što vidi, tada ne bih objavila", kaže učiteljica. "Svjesni smo glasina koje kruže o toj suspenziji, no ništa od toga nema pravo utemeljenje", tvrde iz škole.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara