Uskoro kreće bosanska inačica reality showa Big Brother

Uskoro kreće bosanska inačica reality showa Big Brother

BOSANSKA inačica Big Brothera, Big Mama House, na televiziji OBN kreće 25. listopada. U Kuću će ući 12 kandidata koji će se boriti za 50 tisuća konvertibilnih maraka, što je oko 200 tisuća kuna. Iako se radi o standardnom BB-u, u Big Mama House će osim anonimaca sudjelovati i poznate osobe iz cijele regije. Dvanaestero kandidata bit će podijeljeni u dvije skupine, mušku i žensku, a umjesto jamranja u ispovjedaonici, ovi će kandidati sve svoje brige i želje moći ispričati u Mahaluši. Kako je rekla Anita Lozančić, urednica televizije OBN, ovaj je reality show zamišljen kao "spoj zvijezda i javnosti nepoznatih osoba koji će u Kući boraviti devet tjedana i obavljati svakodnevne zadatke".

"Želite izazov? Želite avanturu?"

Na pozivnici za audiciju stajalo je: "Poznati ste, ali još uvijek nezasitni TV ekrana? Anonimni ste, ali mislite da to ne bi trebali dugo ostati? Želite izazov? Želite avanturu? Ili samo pokazati svima da ste bolji? Prijavite se na audiciju! ", a ono što se najviše razlikuje od Big Brothera je činjenica da kandidati neće u potpunosti biti odvojeni od vanjskog svijeta, već će izlaziti van Kuće i komunicirati s gledateljstvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Big Mama, odnosno Velika mama bit će Selma Krifica, voditeljica koji i privatno zovu big mamom jer "ostavlja dojam zaštitnice". Emisiju koja će se emitirati subotom navečer vodit će OBN-ovi voditelji Dejana Rosuljaš i Vjekoslav Kramer. Iako se u početku nagađalo kako je Jelena Urukalo jedna od kandidatkinja, ona je tu informaciju demantirala, ali nije demantirala kako će njezin bivši dečko Marin Ivanović Stoka biti dio bosanskog realityja. Isto tako, u Big Mama kući će nastupiti Hana Hadžiavdagić i najvjerojatnije Malnarova Slađa.

G.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara