Vanja Rupena - od striptizete do voditeljice

BIVŠA Miss Hrvatske više ne pleše u showu "Ciao, Darwin!", odjevena u izazovno donje rublje - postala je prezenterica u emisiji "Markette" pa Talijanima svakog dana donosi vijesti iz svijeta slavnih. Prije nekoliko dana u emisiji je ugostila kolegicu Ninu Morić i s njom prvi put u životu razmijenila nekoliko riječi, a tjedniku Gloria priznala je kako joj "nije jasno zašto su hrvatski mediji uzvitlali toliku prašinu zbog nastupa u grudnjaku i vrućim hlačicama".

"Nastojim biti zabavna i duhovita dok govorim o događajima koje najavljujemo u emisiji, poput promocija knjiga i premijera filmova, a jednako tako i dok čavrljam s gostima ili izvodim skečeve", rekla je 29-godišnja Vanja Rupena tjedniku Gloria i dodala kako su joj godine manekenstva itekako pomogle u snalaženju pred kamerama. Bivša missica priznala je i kako je nedavno dobila ponudu za voditeljski posao u Hrvatskoj, ali ju je odbila jer "zna da tome nije dorasla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi kažu da me kamera voli. Za sebe mislim da sam zabavna osoba, a tako me i drugi doživljavaju. Eto, ako se ikad okušam u glumi, voljela bih da to bude u komediji", priča Vanja koja, unatoč slavi koju je, zahvaljujući dnevnoj emisiji, stekla doslovno preko noći, i dalje živi s dva cimera - kuharom i instruktorom padobranstva.

Vanja je nedavno prekinula s dugogodišnjim dečkom Andrejom Stanićem: "Bilo nam je lijepo dok je trajalo, a onda je svatko odlučio poći svojim putem". Iako je angažman u mozaičnoj emisiji trenutno zadovoljava, Rupena priznaje kako tu njezinim ambicijama nije kraj - voljela bi se okušati na filmu, a uskoro će, otkriva, na audiciju za jednu talijansku sapunicu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara