Video: Dino Merlin s obožavateljima uživao na ćevapima, došao i Halid Bešlić!

Screenshot i video: Damir Horvatović

POPULARNI sarajevski pjevač Dino Merlin jučer se u zagrebačkom restoranu Urban Grill Sarajevo uz ćevape družio s pet najgorljivijih obožavatelja koji su putem Indexa osvojili ovo slatko predblagdansko iznenađenje. Dino je na druženje u Zagreb stigao direktno iz snijegom zametenog Sarajeva, kazao kako je recept dobrih ćevapa strogo čuvana tajna te poručio da se večeras vidimo u Areni Zagreb! Veselom društvu na ćevapima se pridružila još jedna bosanskohercegovačka legenda, Halid Bešlić, koji je također uživao na ćevapima, dok su ga na drugom kraju grada čekali da se pojavi na koncertu "Zvijezde Hit Recordsa", na kojem je nastupio kao jedan od izvođača.

Za večerašnji zagrebački koncert popularnog Dine Merlina ostalo je još jako malo ulaznica, a zbog velikog interesa je u prodaju pušten i dodatni kontingent od 500 ulaznica za parter Arene Zagreb. Dođite večeras, 22. prosinca, na koncert Dine Merlina i uživajte u odličnoj glazbi. "Sigurni smo da će najveća dvorana u Zagrebu biti ispunjena do posljednjeg mjesta obožavateljima Dinine glazbe i da ćemo svi zajedno pjevati i `napuniti baterije` pozitivnim emocijama i ljubavlju", navode iz tima Dine Merlina.

"Radujem se koncertu u Zagrebu i susretom sa svojom publikom. Hvala svakom tko je kupio ulaznicu i dolazi na moj koncert. Moja publika u Zagrebu zaslužuje najbolje i ja ću dati najbolje od sebe, moje pjesme", kaže Dino Merlin.

Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas (Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr. Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina gore 130 kuna. U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering koji vam donosi okuse grada iz kojeg Dino dolazi i u kojeg se zaljube svi, čim ga jednom posjete.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara