Video: Kendra Wilkinson proglašena "najdroljastijom" golf igračicom

DJEVOJKA plejboja Hugha Hefnera, 23-godišnja Kendra Leigh Wilkinson, u Americi je poznata kao sportašica i plesačica zaljubljena u hip-hop. Gdje god se pojavi diže se prašina, a nedavno je odlučila okušati se na golf terenu odjevena u kraku ružičastu minicu zbog koje je svim prolaznicima zastajao dah. Upravo zbog svojih sportskih izleta, omiljena je među sportašima, kao i među showbizerima. Kao jedna od tri djevojke koje žive s Hefnerom, svog je ljubljenog dečka Hugha upoznala na njegovom 78. rođendanu u travnju prije četiri godine. Tad je kao anonimna djevojka bila u ulozi modela koja se prešetavala odjevena samo u bodypainting.

Tko je tajanstvena plavuša?

Uskoro je Hefner našao njezine fotografije koje je slikao fotograf Kim Riley, te poželio doznati točno tko je tajanstvena djevojka s njegovog rođendana. U to je vrijeme Wilkinsonova radila kao asistentica u jednoj stomatološkoj ordinaciji u San Diegu. Čim ju je nazvao, plavuša je oduševljeno rekla "da" na njegov prijedlog da mu bude djevojka te se preseli na njegovo divovsko Playboy imanje. Dok ne trese pozadinom i ne glumi golfericu, Kendra živi u posebnoj sobi na imanju zajedno sa svoja dva psa, Raskalom i Martinijem, s kojima se u slobodno vrijeme najviše voli družiti.

Prije selidbe kod Hefnera, Kendra je svoju karijeru usmjeravala ka maserki i sportskoj spikerici. U prosincu prije tri godine počela je pisati kolumnu za internetske stranice Philadelphia Eaglesa, američke football momčadi za koju je Kendrina majka u mlađim danima nastupala kao cheerleadersica. Pojavila se u televizijskoj seriji "The Girls Next Door" u kojoj se prikazivao život djevojaka Hugha Hefnera. Prije dvije godine pojavila se na naslovnici Playboy Special Editions Sexy 100 kao najzgodnija Zečica. Trebalo je tek godinu dana da bude pozvana kao specijalna gošča u videspotu za pjesmu "Rockstar" kanadske skupine Nickelback.

Lana Vukičević
Foto: Sports Crunch

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara