Vjenčanica, cvijeće u kosi i tange: Severina pred objektivom bez cenzure

Vjenčanica, cvijeće u kosi i tange: Severina pred objektivom bez cenzure

NAKON što su se strasti oko Severininog novog glazbenog uratka "Zdravo Marijo", koji je rasprodan u rekordnoj nakladi stišale, jedna od rijetkih istinskih diva hrvatske estrade u Splitu, u Dioklecijanovom podrumu predstavila je fotografije koje prate njezin aktualni album, a ne mogu se naći na njegovom omotu. Dotjerana i kao i uvijek izvrsno raspoložena, Severina je u rodnom Splitu strpljivo pozirala znatiželjnim fotografima i ostalim namjernicima koji su sa zanimanjem došli popratiti novi marketinški potez ove scenske umjetnice.

Na izložbi su predstavljene čedne Severinine fotografije u vjenčanici, ali među njima se našla i pokoja provokativna, koja je zainteresirala okupljenu publiku možda nešto više od ostalih - fotografija na kojoj Seve zakopčava bijelu vjenčanicu ispod kojih nosi crne čipkaste tange koje je nemoguće ne primijetiti.

Severinu došla podržati i legendarna Lepa Smoje

Kao i uvijek kada je Severina u pitanju, na otvorenju se okupila splitska društvena krema, između ostalih i legendarna Lepa Smoje, Marijana Batinić i Severinina prijateljica i bivša pjevačica Magazina, Jelena Rozga.

Fenomen Severine kao estradne umjetnice

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izložbom se nastavio jedinstveni fenomen Severine na hrvatskoj (ali i ukupnoj balkanskoj) estradnoj sceni, koju u navali dosade i kopiranja rijetki mogu poljuljati. Severinin album "Zdravo Marijo" bio je rasprodan još takoreći prije premijere, a prašina koja se za njim digla slegla se tek s početkom paklenih vrućina i preseljenjem društvenih kroničara u južnije krajeve na odmor.

"Zdravo Marijo" - album koji je podigao najviše prašine na hrvatskoj glazbenoj sceni

Milan Generalić, autor slike "Pevec i kokoš u zimskoj noći", koja se našla na omotu novog Severininog albuma, medijima je rekao kako je diskografsku kuću Dallas zbog kršenja autorskih prava prijavio Trgovačkom sudu u Zagrebu, Severina je briljirala na Radijskom festivalu u Opatiji, u zadnje vrijeme se šuška kako je riješila ljubavne brodolome, a "Zdravo Marijo" već je odavno promovirala po zemljama bivše Jugoslavije. Krajem godine, doznajemo, novi će repertoar uživo čuti fanovi iz svih zemalja bivše Jugoslavije, jer Severina kreće na veliku turneju - navodno najspektakularniju u karijeri.

V.V.
Foto: Duje Stojak

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara