Video: Stefany na Farmi "odmara guzu" ili zavodi Alena?

Video: Stefany na Farmi "odmara guzu" ili zavodi Alena?

OTKAD je Josipa ispala iz natjecanja, stvari su se na Farmi donekle (i privremeno) smirile, pa se Stefany konačno bacila na očijukanje, a prva meta bio joj je Alen Macinić. "Ne zavodim te nego odmaram guzu, znaš kako to boli?", pričala je Sviscu o svojim zdravstvenim problemima, no njega su više zaokupljale njezine obline i činjenica da ga je, nakon tri tjedna na seoskom imanju, konačno zamijetila.

Avanturistica Dvina tijekom jutarnje šetnje s Ivanom uočila je bjeloušku i odmah je oduševljeno uhvatila u maniri iskusnog lovca. Ivana nije bila oduševljena ulovom, pokazavši pritom koliko se "razumije" u osnove biologije - prvo je upozorila Dvinu da pripazi kako je malena zmija ne bi ugrizla, a potom je izrazila zabrinutost da je možda riječ o poskoku, za kojeg je "poznato" da obitava u Lonjskom polju. Brzo se opustila kad je shvatila na koga je zmijica asocira - na najomraženiju, sad već bivšu Ivaninu cimericu Josipu. Odmah je predložila da bjeloušku zadrže kao kućnog ljubimca i nazovu je, a kako drugačije, nego Yo.

A otkad spomenute dame nema, farmerima je počela misteriozno nestajati hrana iz kuhinje. Davorinu je netko smazao buhtle, na što je on poludio, a svađa je eskalirala kad se u priču umiješala Alex. Davorin je poludio (valjda je sinoć zaboravio "prošetati majmuna") i zahtijevao da se istina istjera na vidjelo, jer "ima valjda i on pravo nešto jesti".

Probleme ima i Lupino - nakon što je uz samo dvije čaše vina potpuno poludio i razbio vrata, mira očito nema više nigdje. Kreativni Stipe prozvao ga je  - Glupino. Osim što smišlja nadimke, Stipe stanarima i prijeti - farmer koji ga dođe probuditi dobit će, kaže boksač, toljagom po glavi. "Spavam dokad hoću", kaže "disciplinirani" sportaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Farmeri su se danas odlučili i na nešto sasvim neuobičajeno za njihovu malu zajednicu - protiv trača boriti se sportom. Izgleda da se najbitnija sporedna stvar na svijetu izborila za svoje mjesto i među dokoličarima pa su se farmeri veselo bacali na organiziranje terena i izradu golova. Stipe i Alen su prionuli poslu, a Stefany se zabavljala dok je marljive dečke gađala loptom.

Josipino oproštajno pismo, u kojem je potanko opisala psihološke profile svojih bivših sustanara i dalje je glavna tema na imanju, a tko će se zbog zadnjih Josipinih riječi smijati a tko plakati, otkrit će se večeras.

Više video zapisa s Farme pogledajte na Video Indexu!

D.K., V.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara