Video - X Factor: Zatvorska učiteljica oduševila žiri glasom i stasom

Tekst: A.M.

FAYE BRAY je 28-godišnja Britanka koja je glasom i stasom oduševila žiri X Factora. Plavokosa Faye na audiciju je došla odjevena u kratku suknjicu, samostojeće čarape i pripijen korzet što je odmah izazvalo iznenađenje žirija, a posebice nakon što je otkrila da radi kao učiteljica u muškom zatvoru.

"Nije me bilo strah Simona jer svaki dan radim sa zatvorenicima pa sam navikla na sve"

"Siguran sam da si popularna u zatvoru i da ti je učionica uvijek puna. Oblačiš li se ovako kad ideš na posao", upitao ju je Simon Cowell na što mu je odgovorila da se za posao odijeva potpuno drugačije. "Ne, za posao se odijevam drugačije, u nešto što bi recimo Margaret Thatcher odjenula", priznala je 28-godišnjakinja.

Osim stasom, Faye je očarala žiri i izvedbom pjesme "River Deep, Mountain High", velikog hita Tine Turner. Prolaz u sljedeći krug osim oduševljenog Simona odobrili su joj i ostali članovi žirija. "Nije me bilo strah Simona jer svaki dan radim sa zatvorenicima pa sam navikla na sve", izjavila je plavuša nakon audicije.

"Htjela bih biti poznata i slavna, potpisivati autograme i iskoristiti svoj status za dobrobit drugih"

"Nisam rekla svojim učenicima da ću se prijaviti na audiciju i definitivno im neću reći kako sam bila odjevena. Ne odijevam se tako za posao jer bi onda bilo previše udaranja po rešetkama ćelija. Obavezno prekrijem svaki dio kože, oni su ipak muškarci i to ne bilo kakvi", priznaje Britanka koja je udata za poduzetnika te ima tri kćerke.

"Htjela bih biti poznata i slavna, potpisivati autograme i iskoristiti svoj status za dobrobit drugih. Ne volim i ne znam raditi ništa drugo osim pjevanja. Pomoću glazbe bi se borila za mir u svijetu", rekla je za kraj Faye koja bi se vrlo lako mogla prijaviti i za izbor ljepote s obzirom da je već uvježbala govor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara