Vlatka Pokos: Strah me biološkog sata, ali znam da ću postati majka

ŽIVOT Vlatke Pokos u prošloj je godini pisao sapunicu s Josipom Radeljakom u glavnoj ulozi, a prije nekoliko mjeseci je kupila stan u centru Zagreba u koji se nedavno uselila i u kojem će živjeti sama. Dečka Željka Radolfija, s kojim je prekinula ali "ne do kraja", ponovno je spomenula u kontekstu velike ljubavi "koji je jedina iznimna osoba u njezinom životu", piše Story.

"I ne postoji nitko drugi. On je prekrasna osoba, bio je uz mene u nevjerojatno teškim situacijama i na tomu ću mu biti doživotno zahvalna. Impresionirana sam Željkovom dobronamjernošću i strpljivošću. Usuđujem se reći da priča između nas nije gotova!", rekla je Vlatka koja napominje kako njezin život nakon kupnje stana ima svoj novi početak "jer je godinama tražila svoj dom i nikako ga nije uspijevala pronaći".

"Kad budem imala svoju obitelj, moći ću reći da sam pronašla dom. Zasad imam stan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj stan se prostire na pedesetak četvornih metara i bila je to ljubav na prvi pogled. Sad sam u fazi preuređivanja i u njemu sam prespavala tek nekoliko noći. Zbog poslovnih obaveza neću ga stići brzo urediti, ali ne žurim se. Za sada sam kupila predivne zavjese".

Nakon što je kupila stan i počela raditi više nego ikad, Vlatka ponovno želi pronaći nekoga tko će joj pružiti ono o čemu je oduvijek maštala - obitelj. Iako strahuje i od budućnosti, Vlatka "strahuje od biološkog sata, ali je sigurna da će postati biološka majka". Još je jednom naglasila kako nedostaje Lana Radeljak koja će "uvijek imati posebno mjesto u njezinom srcu koje nikad neće zauzeti netko drugi", a koju je u posljednjih godinu dana vidjela točno dva puta jer je nedostupna zbog tjelohranitelja. Trenutačno najveća Vlatkina želja je nastaviti živjeti sretno u nadi kako će dan "njezine savršene obiteljske sreće" doći što prije.

L.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara