Vlatka Pokos kupila stan u blizini Dikanove rezidencije

NEŠTO više od godinu dana nakon što je pred medijima izletjela iz stana na Cvjetnom trgu, Vlatka Pokos kupila je stan u centru Zagreba, nažalost brojnih estradnih zlonamjernika koji su joj predviđali "vječno podstanarstvo i život uz bogatog supruga". Svi oni koji se pale na detalje trebali bi znati i kako njezino novo mjesto stanovanja ima 55 metara kvadratnih, a presedan se dogodio jer Vlatka više nije slobodna umjetnica, već prava poslovna žena koja svoje voditeljske usluge naplaćuje preko vlastite tvrtke.

Osim novog stana, kojeg, kako kaže, sređuje punom parom, u pripremi je i novi CD, nasljednik albuma "Na dohvat ruke", kojeg je izdala nakon duže pjevačke stanke. Na Hrvatskom radijskom festivalu predstavit će najavni singl "Oči danju skrivam", a za novi diskografski projekt navodno je dobila i nezanemarivu financijsku injekciju, koju joj je osigurala jedna tvrtka. Album će svjetlo dana ugledati krajem godine, a većinski autor kao i dosad bit će Ante Pecotić.

"Prijatelji su me počeli izbjegavati jer se ne žele povlačiti po novinama"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni neki likovi sjede u autu ispred stana i čekaju da izađem, neki novinare izlaze u isti birc gdje  izlazim i cijelo me vrijeme gledaju. Kao, ne kužim ih. Taj lov na vještice je otišao predaleko. Prijatelji su me počeli izbjegavati jer se ne žele povlačiti po novinama. Jedan mi je kolega rekao da sam hrvatska Britney Spears jer ljudi kod nas vole o meni čitati, a na to kažem kako nisam nikakva Britney Spears dok god nemam njen honorar da si mogu platiti zaštitu kakvu ona ima", rekla nam je Vlatka nedavno o paparazzi zasjedama koje se za nju, sudeći po lokaciji na kojoj odnedavno živi, nastavljaju.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara