Vlatka Pokos: Teško je biti ponosan dok nemaš za režije

Vlatka Pokos: Teško je biti ponosan dok nemaš za režije

"TRENUTNO nisam pretjerano naklonjena muškom rodu", priznaje Vlatka u novom postu na svom službenom blogu, u kojem se, između ostalog, osvrnula na dvoličnost muškaraca koji joj u posljednje vrijeme prilaze nudeći materijalnu ili bilo kakvu drugu pomoć. "Dok meni nude pomoć, isti ti vlastite djevojke i žene tretiraju s omalovažavanjem, a otkrila sam i da su neki doslovno, na isti način, izbacili žene na ulicu", piše Vlatka.

Iako se život Vlatke Pokos, nakon privatnih skandala, polako vraća u normalu, pjevačica i voditeljica se na svom službenom blogu, potaknuta temom svoje radijske emisije "Ljubavni bonton", osvrnula na licemjerje kojem nerijetko svjedoči u posljednje vrijeme. "Dok se zgražavaju nad onim što je meni napravio bivši suprug, shvatim da su i oni barem nešto slično ili čak isto strašno napravili nekoj Vlatki u svom životu", piše Vlatka, misleći pritom na neke ljude koji joj, otkad je završila na naslovnicama, nude podršku.

"Zašto muškarci umišljaju da ne možemo živjeti bez njih? (...) Moram priznati da me taj muški stav jako iritira, ali i rastužuje. Jer, kad ljubavi više nema, sve ono što je bilo 'naše', postaje 'njegovo' (u mom slučaju čak i moje osobne stvari). A nemojmo se zavaravati - svi živimo od novca i moramo plaćati račune. Ponos je divna stvar, ali teško je biti ponosan dok nemaš za režije", piše Vlatka i dodaje kako se, kad ljubavna idila završi, broje "njegovi pokloni, večere i cvijeće", dok sve ono što žena uloži u vezu nikog ne zanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam zove li se to zrelost, ali po prvi put u životu doista sam sretna sama. Doista. Uostalom, nisam sama, jer imam sve vas...", zaključuje Vlatka.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara