YouTuber koji je ostao bez 3 milijuna fanova sad je u još većem problemu

YouTuber koji je ostao bez 3 milijuna fanova sad je u još većem problemu
Screenshot: YouTube

OSRAMOĆENI YouTuber James Charles, koji je u nekoliko dana izgubio tri milijuna pratitelja na svom kanalu, pokušao se izvući iz cijele drame, no umjesto toga napravio si je još veći problem.

Ako ste se danima opirali ovoj priči i sad ste pokleknuli, slijedi sažetak drame. Charles je reklamirao dodatke prehrani kompanije Sugar Bear Hair, koji su konkurencija firmi Halo čija je vlasnica njegova dobra prijateljica i mentorica Tati Westbrook. Tati je na to pobjesnila i snimila video od 43 minute u kojem je ispričala sve načine na koje ju je dosad prešao, ali i otkrila da je pokušavao nagovoriti hetero muškarce da spavaju s njim. Na kraju ga je optužila da je suradnju s njenom konkurencijom dogovorio ranije te da mu je plaćeno za to.

>>>"Odvratno": Otkriveno što je osramoćeni YouTuber radio hetero muškarcima<<<

Charles joj se ispričao, tvrdeći da je pogriješio, ali da mu je Sugar Bear ponudio zaštitu na festivalu Coachella pa im se odužio neplaćenim storyjem na Instagramu.

Četiri dana kasnije, nakon što je James izgubio tri milijuna pratitelja, oglasila se njegova prijateljica Nikita Dragun i objavila navodne poruke koje su razmjenjivali dok je on bio na Coachelli. Iz njih ispada da suradnja sa Sugar Bear Hairom nije bila unaprijed dogovorena, nego ih je Charles odlučio tražiti akreditacije za izvođače jer su ga u VIP-u napali obožavatelji. Zauzvrat im je obećao objaviti jedan story, što je i učinio.

No prilično utjecajni profil na Twitteru Tea Spill tvrdi da oboje lažu. Naime, Charles je osobi koja vodi taj kanal ranije rekao da se Sugar Bear Hair javio njemu kad su ga napali obožavatelji.

"Sestra mi je lagala", napisala je osoba iza profila, parafrazirajući Charlesov prepoznatljivi pozdrav s YouTubea "Hej, sestre".

Ljudi su očito povjerovali Tea Spillu, naročito jer se datumi navodnog slanja poruka Nikiti ne poklapaju s danima kad se na Coachelli našao s predstavnicima Sugar Bear Haira. Naime, ranije tog dana, kad je navodno slao poruke Nikiti, već se na Instagramu hvalio da ima akreditacije za izvođače.

Osim toga, ne vjeruju da je ona sve organizirala u samo dvije minute, kako piše na navodnim screenshotovima Jamesovih i njenih poruka.

"Zaista nisu promislili o ovome", napisao je netko.

"Zamislite osobu koja čeka da joj prijatelj izgubi 3 milijuna pretplatnika, da se oglasi i 'razjasni sve'", komentirali su.

Za to vrijeme, Twitter su ispunile sprdnje na njegov račun.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara