Za ne povjerovati: Paris Hilton se na Havajima odmara od posla

ŽIVOT bogate nasljednice hotela Hilton doista je naporan. "Ne mogu shvatiti zašto ljudi misle da ljenčarim i da ne moram raditi za život?! Ja doslovno vodim jednu veliku korporaciju. Imam svoju liniju odjeće, svoj pjenušac, satove, cipele, torbice, izrađujem i odjeće za pse,... I to nije sve! Uz to, snimam i filmove! Radim na novom albumu, produciram, glumim u TV serijama! To je posao koji zahtijeva moju pozornost i posvećenost 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Radim cijelo vrijeme, iscrpljena sam i onda otvorim novine i čitam te izmišljotine", izjavila je prije nekoliko mjeseci Paris Hilton.

Iako Paris ima 17 pasa, dečko joj je za rođendan kupio još jednog kućnog ljubimca

Stvarnost je ipak nešto drukčija. 17. veljače bio joj je rođendan, mjesec dana je planirala tulum. Od prezaposlenosti i organizacije slavlja morala je predahnuti pa je tjedan dana s dečkom Dougom Reinhardtom provela na odmoru u Tokiju. Rođendan je konačno proslavila prošli vikend trodnevnim partijanjem. Ovaj ponedjeljak ujutro, nakon tek nekoliko sati sna, uputila se sa svojim novim dečkom, igračem bejzbola Dougom Reinhardtom na havajski otok Maui. Upravo ondje jučer su snimljene ove fotografije na plaži gdje se sirota bogatašica brčkala u Tihom oceanu.

Pješčane plaže su njihovo glavno mjesto izlazaka, ali ne zbog kupanja jer Paris Hilton ne voli more zbog soli pa jedva da je noge smočila. Kupa se radije u hotelskom bazenu, a šetnje iskorištavaju za poziranje paparazzima i razgovor s novinarima. Plavuša se tako pohvalila da joj je dečko za rođendan kupio psića, za kojeg je navodno izdvojio deset tisuća dolara, iako Paris u svojoj vili ima već njih 17.

"Doug i ja smo postali prijatelji prije godinu dana. Nastavili smo se družiti pa smo počeli izlaziti. Takav je kavalir. Jako je sladak i drag i elegantan i pametan i zabavan. Jako sam sretna što je on ovdje. Više sam bila iscrpljena od posla i morala sam uzeti predah tako da ćemo se nekoliko dana tu odmarati. Trebam napuniti baterije za nove izazove", izjavila je. Doug je uzvratio rečenicom: "Ona je prekrasna djevojka. Najljepša djevojka na planetu. Nevjerojatna je, izvana i iznutra. Prekrasno nam je zajedno". Kako i ne bi bilo kad se samo opijaju, seksaju, odmaraju i putuju po svijetu.

D.D.
Foto: JLP
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara