Zavodnik iz srpskog Big Brothera već pronašao druge dvije "žrtve"

Tekst: A.M.
Foto: Press

KARLO ZAGORAC iz Beograda nakon dva dana trajanja reality showa već je na glasu kao najveći zavodnik ovogodišnjeg srpskog Big Brothera. Samo nekoliko sati nakon ulaska u kuću, 32-godišnji frizer strastveno se ljubio ispod plahte sa 13 godina mlađom Makedonkom, a sad je počeo šarmirati i druge stanarke.

Iako je 19-godišnja Violeta Raleva mislila da je osvojila srce tamnoputog Karla, on se, naime, dok nje nije bilo u blizini bacio u osvajanje pjevačice i sugrađanke Sandre Valterović kojoj je pokazivao vježbu, koja između ostalog više nalikuje na pozu u seksu te je nedugo zatim nekoliko puta udario po stražnjici starletu Jovanu Pavlović.

Da Karlo ne misli ozbiljno s Makedonkom Violetom, dao je naslutiti i njegov kum koji je rekao kako misli da "klinke u Kući nisu na njegovoj razini" te da je on strastvenu noć sa 19-godišnjakinjom zasigurno više shvatio kao zezanciju nego kao ozbiljnu romansu. 

Dok je hrvatski Big Brother ukinut zbog loše gledanosti i nezanimljivih kandidata, čini se da bi srpski mogao doseći novi rekord u gledanosti, barem ako je suditi prema zanimljivim ukućanima koji svaki dan imaju nešto novo za ponuditi i pokazati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara