Zlatni globus: Nova prigoda za kontroverznu modnu reviju

DODJELA Zlatnog globusa svake je godine prigoda da zvijezde prikažu svoje kontroverzne modne novitete, pa ni nedjeljna priredba nije po tome bila iznimka i izazvala je više pitanja nego što je dala odgovora.

Lara Flynn Boyle pojavila se u baletnoj suknjici, Richard Gere nosio je tibetansku narukvicu, a Maryl Streep sama je izjavila da joj se ne treba približavati jer ´zaudara kao deva´.

Boyle, koja se pojavila na pozornici kako bi predstavila nagrade, izazvala je najveće iznenađenje: na sebi je imala ružičastu baletnu suknjicu, a balerinke je vrpcama vezala oko listova.

Samuel L. Jackson s osmijehom je odbio biti umiješan u priču o nesuđenoj balerini. Jack Nicholson nazvao je to ´zapanjujućim´ dok je Renee Zellweger, koja baletni ´outfit´ Boylove nije vidjela, komentirala: ´Nosila je suknjicu? Odlično! Odlično!´, kazala je ona.Dobitnik nagrade za najboljeg glumca u komediji ili mjuziklu (´Chicago´) Richard Gere nosio je zagonetnu narukvicu.

´To je tibetanski predmet. Trajalo bi satima da objasnim što znači´, rekao je novinarima.

Streep, koja je nagrađena kao najbolja sporedna glumica za ulogu u filmu ´Adaptation´ dobila je komplimente za svoju jaknu Giorgio Armani, ali je upozorila da je doletjela izravno iz Rima sa snimanja ´Anđela u Americi´.

´Ne prilazite mi. Smrdim kao deva´, kazala je novinarima.

Jedna od najrespektabilnijih i najljepših glumica današnjice - Nicole Kidman, nagrađena je za ulogu u drami ´The Hours´ u kojoj je glumila lik Virginije Woolf.Kako bi bolje dočarala lik koji je tumačila, na svoj savršeni nos morala je staviti nešto veći umjetni nos kojim je, međutim, odbila nagrditi svoje lice na dodjeli Zlatnog globusa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara