Zvijezde uzvraćaju udarac: Šakama na paparazze

UREDNICI od svojih fotografa svakodnevno očekuju spektakle i ekskluzive pa paparazzi nerijetko posežu za neobičnim metodama kako bi na napućenom tržištu zvijezda uspjeli fotografirati nešto senzacionalno. Ipak, zvijezde su sve manje "mutave" pa sve češće posežu za primjenom sile kako bi obranili svoju privatnost. Ili barem pokušali pa se još više osramotili.

Cameron Diaz više nema živaca trpjeti ljude koji joj se s ogromnom objektivima unose u lice pa je jednog fotografa dobro izudarala i uzela mu fotoaparat. Već i ptice na granama pjevaju o Britneyinom nasrtaju na jednog fotografa koji ju je snimio svježe obrijane glave, a zauzvrat je od pjevačice dobio kišobranom po rebrima i automobilu.

"Molim vas, prekinite s trčanjem za nama. Ugrožavate živote moje djece", poručio je paparazzima Brad Pitt, a George Clooney ih je nazvao "tumorom društva". Kako fotografi ne reagiraju na pristojne zamolbe, zvijezde skupljaju šake i kreću u obranu privatnosti, no čine si medvjeđu uslugu - Avril Lavigne koja pljuje na fotografa puno je zanimljivija od Avril Lavigne koja mirno pozira na crvenom tepihu.

D.K.
Foto: TMZ

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara