Jedna od sve brojnijih žrtava: Igrala Pokemon Go i nastradala na cesti

Jedna od sve brojnijih žrtava: Igrala Pokemon Go i nastradala na cesti

Screenshoot: wpxi.com

"LJUDI, molim vas pazite što vaša djeca rade jer oni jednostavno ne razmišljaju!", apel je to jedne majke čija je 15. godišnja kćer umalo poginula igrajući Pokemon Go. Dogodilo se to u Pennsylvaniji, a riječ je mami Tracy Nolan i njenoj kćerki Autumn koja je mamu molila da joj posudi mobitel kako bi mogla skinuti aplikaciju za igru i zaigrati kao i njeni mnogobrojni vršnjaci.

Mama je popustila, a samo pola sata nakon zvali su je iz bolnice s viješću da je Autumn u bolnici, da je stradala na autocesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako je Autumn poslije ispričala mami, trčala je za svojim virtualnim Pokemon, kune se da je pogledala tri puta preko cesti, ali kada je krenula jednostavno ju je pokosio automobil.

"Ljudi, stvarno pripazite, nikakva igra ne vrijedi ljudskog života", zavapila je mama jer doista, djeca se zamisle, krenu, ne gledaju, a tako najlakše mogu stradati jer ne paze, jer ne gledaju gdje idu."Roditelji, dobro razmislite hoćete li svojoj djeci dozvoliti ovu igru. U redu je kada za nju postoje zatvoreni, organizirani prostori, ali kada je djeca i ljudi igraju vani, stvarno postoji ogromna opasnost. A samo jedna sekunda nepažnje može odnijeti ljudske živote".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara