Najčešći neprijatelji mirnog sna djeteta

Najčešći neprijatelji mirnog sna djeteta
Foto: Shutterstock
 
KADA imate malo dijete njihov miran sat bitno utječe i na vašu dnevnu rutinu i razinu umora. A koji su najčešći uzroci ometanja djetetovog sna pogledajte ovdje.
 
Kamion za odvoz smeća
 
Ovaj poprilično bučan kamion vrlo često će omesti djetetov san u jutarnjim satima. Srećom, ne prolazi svaki dan, no kada prođe, spavanje je gotovo.
 
Susjedova kosilica
 
Iako ste se veselili suncu i prekrasnom boravku u prirodi, susjedova kosilica neće uvijek biti naklonjena djetetovoj rutini spavanja. Taman kada koš nja bude gotova, djetetove oči će već biti širom otvorene i spavanje je gotovo.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Telefon
 
Uspavljujete dijete i u ključnim sekundama zvoni telefon. Koliko puta vam se dogodilo? Da bi stvar bila još gora, najčešće su pozivi potpuno nevažni.
 
Tata
 
Iako su većinu puta pažljivi, ponekad se sjete sitnice koju su vam zaboravili reći i zovu vas na sav glas. Ili odluče dizati ili spuštati rolete, kihnuti ili "samo malo" pomaziti bebu.
 
Murphyjev zakon
 
Helikopter nad susjedstvom, pogrešno biran broj i zvonjava poštara uopće nisu nemogući baš u sekundama kada dijete pokušava zaspati. Ponekad vam se čini kao da vam se netko inati?

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara