Najljepše kolijevke koje će vas oboriti s nogu

Najljepše kolijevke koje će vas oboriti s nogu
Ilustracija: Index
 
IAKO su moderni kinderbeti gotovo potpuno istisnuli kolijevke iz upotrebe, kada vidite ove, nećete im moći odoljeti. Mana kolijevki je što su predviđene isključivo za prve mjesece života, pa se ne mogu dugo koristiti. Donosimo vam izbor kolijevki koje su nas oborile s nogu:
 
Monte Dizajn Ninna Nanna kolijevka
 
Ovu neobično kolijevku možete odabrati u tamno smeđoj ili bijeloj boji okvira, dok je dio u kojem beba spava bijeli. Dizajn je jednostavan i moderan, a kolijevka djeluje istovremeno vrlo udobno za kvalitetan bebin san.
 
 
Monte dizajn Rockwall kolijevka
 
Ova elegantna kolijevka od kombinacije kroma i drva oraha i mekane sive košare, osim što je prekrasna, vrlo je funkcionalna jer vam omogućava da ljuljate bebu dok ne utone u san.
 
 
Offi kolijevka
 
Ova kolijevka zamišljena je kao idealno rješenje za bebe koje spavaju u sobi sa svojim roditeljima. Bočni dio moguće je skinuti i tako bebina kolijevka postaje nastavak vašeg bračnog kreveta. Osim toga, vrlo lako se pretvara u stol za presvlačenje ili u kutiju za igračke kada beba bude prevelika za spavanje u ovoj kolijevci.
 
Viseća kolijevka
 
Ovaj Hushamok Okoa model kolijevke vrlo je neobičan svojim dizajnom, no  zahtijeva mnogo prostora. Viseći mehanizam omogućava vam da laganim pokretom ljuljate bebu. Izrađena je od organskih materijala i ova tvrtka tvrdi da bebe mnogo brže utonu i san i duže spavaju u ovom krevetiću jer dijete podsjeća na maternicu. 
 
Orbella Lola kolijevka
 
Ova kolijevka pomalo je starinska zbog svog klasičnog dizajna, do vrlo je romantička i pristaje u svaku dječju sobu.
 
So-Ro kolijevka
 
Za razliku od većine kolijevki u kojima je bebe moguće ljuljati lijevo-desno, ova kolijevka koristi naprijed-nazad pokrete koji su navodno mnogo prirodniji i djeluju umirujuće na bebu. 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara