Alanis Morissette progovorila o mučnom putu do treće trudnoće u 45. godini

Alanis Morissette progovorila o mučnom putu do treće trudnoće u 45. godini
Foto: Instagram

45-GODIŠNJA Alanis Morissette prije tri je mjeseca sa svojim Instagram pratiteljima podijelila sretnu vijest da će postati majka, i to treći put.

U najnovijem intervjuu za Self pjevačica je progovorila o boli koju je proživjela nakon nekoliko spontanih pobačaja, zbog čega je bila uvjerena kako nikada neće imati veliku obitelj koju je toliko priželjkivala.

"Između Evera i Onyx bilo je nekoliko teških početaka. Uvijek sam željela imati troje djece, no onda sam imala nekoliko spontanih pobačaja i nikada nisam mislila da će moja želja biti ostvarena. Bilo je to mučno razdoblje, ispunjeno gubicima. Kroz taj sam period toliko toga naučila o svom tijelu, biokemiji, imunitetu i ginekologiji", rekla je Alanis koja je potom odlučila poduzeti neke druge korake kako bi zatrudnjela.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alanis Morissette (@alanis)

"Svoje sam zdravlje počela drugačije gledati. Kontrolirala bih krvni tlak, vodila diskusije s liječnicima, babicama, prolazila sam kroz mnoge testove, operacije i preglede. Na kraju su se stvari promijenile", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alanis Morissette (@alanis)

Morissette i njen suprug Mario Treadway vjenčali su se u svibnju 2010. i imaju sina i kćer. Ever Imre rođen je na Božić 2010., a Onyx Solace u lipnju 2016.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara