Baka od formata: Danijela Dvornik otkrila kako je unuku navela da prespava noć

Baka od formata: Danijela Dvornik otkrila kako je unuku navela da prespava noć
Foto: Instagram

VEĆINA novopečenih roditelja susreće se s istim pitanjem - kada će moje dijete prespavati noć? Dok neki imaju sreće pa njihova djeca vrlo brzo uhvate ritam i počaste ih s desetak sati sna u komadu, drugi se svake noći bude po nekoliko puta i takva situacija može potrajati godinu ili možda čak i dvije.

Dok je Hilary Duff odlučila potražiti stručnjaka te je unajmila osobu koja je njezinu tromjesečnu bebu naučila kako prespavati noć u komadu, čini se da je Danijela Dvornik pronašla jednostavniji način.

Ako je suditi prema njenoj posljednjoj objavi, tajna je samo u minimalnim promjenama i stvaranju rutine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik) on

"Najveći uspjeh ovih dana je što sam uspjela da Balie konačno spava cijelu noć u komadu. Zapravo sam joj malo promijenila dnevni ritam. Balie ide spavati u 20.30 sati, prije toga obavimo kupanje, i pogledamo video za spavanje. Budi se u 6.30. Sljedeće spavanje je oko 12.30 I tada spava 3 sata. Prije se obavezno budila jednom po noći i tražila jesti pa smo morali mijenjati i pelenu jer nema takve pelene koja bi to mokrenje mogla izdržati", napisala je Danijela koja trenutno čuva unuku dok su Ella i Charles na putovanju u Meksiku.

Inače, Danijela je već nebrojeno puta dokazala kako najviše uživa u vremenu provedenom s unukom pa tako nerijetko uskoči kao baka-servis i pričuva Balie na nekoliko dana. O njihovim svakodnevnim avanturama redovno obavještava i pratitelje na Instagramu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara