Bernie Ecclestone šokirao izjavom: Neću mijenjati sinu pelene jer su za to žene

Bernie Ecclestone šokirao izjavom: Neću mijenjati sinu pelene jer su za to žene
Foto: EPA-EFE

89-GODIŠNJI Bernie Ecclestone razbjesnio je gledatelje britanskog showa This Morning. Bivši šef Formule 1, koji je 1. srpnja postao tata sina Acea, izjavio je da neće mijenjati sinu pelene.

Na upit voditelja Philipa Schonfielda bi li radije mijenjao pelene ili hranio sina, Ecclestone je odgovorio da u ovom trenutku ne bi ni jedno ni drugo "jer su za to žene".

"Radim što je potrebno i kad je potrebno. U ovom trenutku to nije nužno jer su žene za to", kazao je Bernie, na što je voditelj upozorio da će se njegova izjava protumačiti kao kontroverzna.

Iako je Fabiana izjavila da je Bernie "divan otac koji uskače oko Acea", on tvrdi da podvlači crtu kod mijenjanja pelena i noćnih hranjenja.

Priznao je i da nije bio uz 44-godišnju suprugu Fabianu Flosi u rađaonici, zbog toga što mu je veći gušt naknadno gledati video porođaja.

"Nisam znao što bih ondje gledao, radije ću gledati video", pojasnio je Ecclestone, koji ne žali što je propustio taj važni trenutak.

Gledatelje su razbjesnili stavovi i izjave ovog milijardera te ih ne prestaju komentirati na društvenim mrežama.

"Nevjerojatan čovjek! Nemojte govoriti da je iz starije generacije jer dobro zna što govori", "Žene su za to? Njegov stav me izbacio iz takta", "Žao mi je njegove žene", neki su od ljutitih komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara