Bračni par Timberlake s dvogodišnjim sinom otvoreno razgovara o seksu

Bračni par Timberlake s dvogodišnjim sinom otvoreno razgovara o seksu

Foto: Instagram

SLAVNA glumica i mama Jessica Biel misli da bi svatko trebao govoriti otvoreno o seksu na zdrav, pozitivan i duhovit način.

Isto tako misli da ne postoji dob u kojoj nije primjereno pričati o seksu, odnosno o našim spolnim organima, pa je stoga u dogovoru sa suprugom Justinom Timberlakeom odlučila biti skroz otvorena prema njihovom dvogodišnjem sinu Silasu Randallu. 

"On je još uvijek mali, ali nije slijep. Puno nas je već puta vidio kako se tuširamo i od toga nismo željeli raditi nikakav bauk. On vidi nas, mi vidimo njega i normalno je da je on znatiželjan, a mi otvoreni prema njemu. Upotrebljavamo tehničke termine, kako bi znao o čemu pričamo iako mu cijelu priču pokušavamo predočiti na njemu prilagođen način", ispričala je Jessica pred brojnom publiku na nedavnoj konferenciji održanoj u Los Angelesu. 

"Znam da je jako mlad, ali zaista vjerujem da što ranije s njima počnemo biti toliko otvoreni, prije ćemo se riješiti srama i tabua", dodala je, ali i objasnila da se s djecom mora i može razgovarati o velikim temama.

"Naravno da tu uključujemo visoku dozu humora i pokušavamo temu učiniti manje ozbiljnom, da bude bolje prilagođena njihovoj dobi. I ako ćemo se tada smijati, još bolje. Ako je nama ili njima vagina smiješna riječ ili riječ penis izazova hihotanje, neka bude. Smijat ćemo se svi i učiniti velika pitanja puno zabavnijima. Svi smo to prošli kad smo bili manji. Sjetite se da je svaka ozbiljna tema uz smijeh postajala bliskija", podsjetila je svoje fanove slavna glumica koja je u suradnji s još nekim slavnim imenima poput Hillary Clinton, Jane Fonde i Natalie Portman sudjelovala na ženskoj konferenciji na kojoj su najavile pokretanje mreže Tryst Network.

Isječak s konferencije Jessica je objavila na svom Instagram profilu gdje je zorno dočarala na koji način razgovara i sa svojim dvogodišnjim sinom. Otvoreno i s puno smijeha. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara