Jezivo: Beba umrla zaboravljena u automobilu, ali oni se tješe mišlju da se to može dogoditi svakome. Oni su dobri ljudi

Jezivo: Beba umrla zaboravljena u automobilu, ali oni se tješe mišlju da se to može dogoditi svakome. Oni su dobri ljudi

Screenshoot: KHOU

U AMERICI je ove godine od toplotnog udara u automobilu umrlo 26 djece, dvoje više nego lani, a tko zna hoće li do kraja ljeta umrijeti još koje dijete, zaboravljeno ili jednostavno ostavljeno samo u vrućem automobilu.

To su grozne priče tim više što svatko normalan odmah pomisli: "Meni se to ne može dogoditi, nema šanse da riskiram život svog djeteta na takav bizaran način."

Tako su vjerojatno razmišljali i roditelji upravo tih 26 djece pa opet - dogodilo se. Nepažnja? Zaboravljivost? Okolnosti? Tko zna što se tu sve izdogađalo. No 26 djece samo u Americi - stradalo je. Kako i zašto?

O izuzetno bolnom događaju progovorila je i majke jedne umrle djevojčice koja je nakon svega oprostila svom suprugu koji je bio i više nego kriv za smrt vlastitog djeteta. I to na kakav bizaran način!

Toga dana muž je, da bi me zadivio odlučio sve troje djece sam odvesti u školi i u vrtić. Mama je obično vozila dvoje starije djece u školu, no toga dana suprug ih je uzeo sve troje. Dvoje je odbacio do škole, oni su sami izašli iz automobila i on je automatski produžio na posao. Kada se vraćao otišao je do vrtića po petomjesečnu kćer Lilly no kada su mu tete začuđeno rekle da ona cijela dan nije bila tamo suprugu se u sekundama odvrtio film i tada je shvatio kakvu je kobnu grešku napravio. Zaboravio je dijete na stražnjem sjedalu automobila i ne misleći otišao na posao.

U tom strašnom danu njima se srušio cijeli svijet. Od te kobne strašne pogreške beba je izgubila život, a oni su morali nastaviti živjeti.

Majka je uspjela oprostiti svom suprugu, ali je odlučila izići u javnost i posvetiti se pisanju pisama roditeljima koji su na sličan način izgubili svoju djecu.

"Htjela sam poručiti svima da znam koliko to boli, ali postoji način da zatomite bol. Da oprostite. Mi nismo loši ljudi. Takve se situacije jednostavno mogu dogoditi svakome. Čak i dobrim ljudima.", poručila je u prilogu snimljenom za kanal KHOU.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara