Kći dobila menstruaciju, a tatina reakcija je oduševila internet

Kći dobila menstruaciju, a tatina reakcija je oduševila internet
Foto: Facebook

KAD je njegova kći dobila menstruaciju, tata Maverick Austin se odlično snašao. Naime, jednoga dana zazvonio mu je mobitel: "Tata, ovo je čudno, ali mislim da sam obavila veliku nuždu u hlače", rekla je djevojčica.

Tata je požurio u školu i kćeri donio rezervnu odjeću da se može presvući i odjurio natrag na posao jer je imao važan sastanak.

Kad je došao na posao, uprljanu odjeću je bacio u smeće i nastavio s poslom, a nakon nekoliko sati, kći ga je opet nazvala i rekla da se nezgoda ponovila.

"U tom trenutku sam bio zbunjen i jako sam se naljutio jer sam imao važan sastanak. Viknuo sam na nju i rekao joj neka se obriše te da ću je nazvati za sat vremena", ispričao je tata.

Međutim, nakon par minuta je shvatio da je nešto drugo u pitanju.

"Odjurio sam do smeća gdje sam bacio odjeću i pogledao. To je bila krv. Prekinuo sam sastanak objašnjavajući da moram ići i krenuo prema školi. Ubrzavao sam i imao napad panike jer sam je ostavio na cjedilu", rekao je.

Došao je do kćeri koja je i sama shvatila što se dogodilo.

"Tata, službeno sam dobila...", krenula je govoriti, a Maverick ju je prekinuo i rekao da je shvatio nakon što je poklopio slušalicu.

Nakon toga kći je upitala oca hoće li dobiti dar kao što je dobivala i od zubić vile kad bi joj ispao zub. Maverick je otišao u trgovinu i donio joj hrpu slatkiša uz poruku "Ti to možeš".

Simpatični tata je ovo objavio na Facebook profilu, nakon čega je fotografija postala viralna i skupila skoro 200 tisuća lajkova, 980 komentara, a podijeljena je preko 122 tisuće puta.

Maverick je mnoge nasmijao do suza i dobio puno pohvala zbog svoje reakcije.

"Ovo je genijalno", "Odličan si tata! Nisi se uspaničio i prekinuo si sastanak zbog kćeri" i "Ovo je preslatko", bili su samo neki od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara