Madonna potpuno iskreno: "Moja bi djeca bila sretnija da im ja nisam mama!"

Madonna potpuno iskreno: "Moja bi djeca bila sretnija da im ja nisam mama!"
Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih svjetskih pop pjevačica, Madonna, šokirala je svojom izjavom kako je uvjerena da bi njezina djeca bila puno sretnija kad im ona ne bi bila majka. 

Poznata je pjevačica to rekla tijekom intervjua u emisiji "The Graham Norton Show", otkrivši kako njezina slava nedvojbeno utječe na njezinu obitelj. 

"Mislim da moja djeca žele da njihova mama nije Madonna. Da im ja nisam mama, život im ne bi bio toliko izazovan i ne bi imali takvu zbrku u glavama", rekla je ova 60-godišnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Madonna (@madonna)

Madonna je inače majka šestero djece - kćeri Lourdes Marie i Mercy James, sinova Davida Bandea i Rocca Ritchieja te blizanki Estere i Stelle. Unatoč pretrpanome rasporedu, pjevačica tvrdi da vremena za svoju obitelj uvijek uspije naći. No isto tako, nedavno je otkrila kako je digitalna tehnologija zamalo uništila njezin odnos s djecom. 

"Pogriješila sam s time što sam im dala mobitele, oni su nas udaljili. Nisu potpuno, ali te su stvari postale jako velik dio njihovih života. Postali su opsjednuti fotografijama drugih i počeli su se uspoređivati s njima. Jako je to loše za njihovu osobnost i identitet", rekla je kraljica popa.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara