Mama pobjesnila kad je shvatila što je muž napravio da bi razlikovao blizance

Mama pobjesnila kad je shvatila što je muž napravio da bi razlikovao blizance
Foto: Instagram

NOVOPEČENA majka pobjesnila je na svog supruga kad je doznala da je njihove novorođene blizance označio markerom da bi ih mogao razlikovati. 

Muškarac je svoju stranu priče objavio na forumu Reddit kako bi pojasnio s kojim se problemima suočavao od trenutka kad se vratio na posao.

“Bio sam uz njih, ali nakon dva mjeseca sam se morao vratiti na posao. Nisam više mogao biti uz njih koliko sam htio”, napisao je u uvodu.

Da stvar bude gora, njegova supruga je inzistirala da blizanci nose istu odjeću zbog čega on nije nikad mogao shvatiti koji je koji.

“Kad god bih jedno dijete nazvao krivim imenom, ona bi se naljutila i satima me ignorirala. Svaki dan provodi s njima i zna koji je koji. Ja to ne mogu”, pojadao se anonimni muškarac koji se dosjetio kako će stati na kraj svakodnevnom problemu.

Jednom djetetu je markerom označio točku na desnoj ruci, a drugom na lijevoj. Sve je bilo u redu dok supruga nije shvatila što je napravio.

“Naljutila se na mene jer ih ne razlikujem. Kaže da imam problem i trebam pomoć. Ne trebam Naljutila se i otišla iz kuće”, dodao je pa pitao druge je li doista kreten kao što smatra njegova žena.

“Ona će morati shvatiti da će ih ljudi miješati dok ne odrastu. Umjesto da crtaš po njima, možda postoji nešto drugo što možeš učiniti. Ali, ako ti ona ne želi pomoći, nema se pravo ljutiti”, smatra jedan korisnik foruma.

“Jasno je da ne želi pomoći. Misli da bi ih trebao razlikovati, ali ne shvaća da nisi s njima cijelo vrijeme za razliku od nje”, poručuje drugi.

“Žena je istisnula dvije bebe. Hormonalne promjene s kojima se nosi mogu biti ekstremne. Povrh toga, svaki dan je većinu vremena sama s njima. Ne možeš je kriviti ako je nerazumna u prvim mjesecima”, dodaje treći.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara