Nakon što mu se sin skoro ugušio lizalicom, jedan ih tata želi zabraniti

Nakon što mu se sin skoro ugušio lizalicom, jedan ih tata želi zabraniti
Foto: Facebook

BRETT COLE želi zabraniti lizalice nakon traumatičnog događaja kada se njegov petogodišnji sin Bobby jednom lizalicom umalo ugušio, prenosi portal LADbible.

Naime, Cole inače ne dopušta djeci da jedu lizalice, ali s obzirom na to da je bila Noć vještica i djeca su skupila puno slatkiša, dopustio im je da pojedu lizalicu.

"Već smo vidjeli da stvari mogu krenuti loše kad su u pitanju lizalice i to je razlog zašto ih ne dajemo djeci", rekao je Brett.

Glava lizalice se odvojila

Nakon što je lizalicu stavio u usta, ona se odvojila od štapića i zapela u grlu, nakon čega se njegov sin počeo gušiti.

"Moja žena je sjedila pored Bobbyja na kauču kada se počeo gušiti. Vikala je da dođem i snažno sam ga udario po leđima, ali nije bilo nikakvog učinka", rekao je Brett.

Nakon što je bezuspješno pokušao izbaciti glavu lizalice iz dječakovih usta, supruga Deanna je izvela Heimlichov zahvat, nakon čega je lizalica izletjela van. Bobby je i povratio, a uz to mu je krenula i krv.

Šokiranog sina Bobbyja su roditelji odveli u bolnicu gdje su ga liječnici pregledali i pustili da odspava, nakon čega je došao k sebi.

"Ovo je bilo najgore iskustvo u mom životu. Samo želim osvijestiti ljude o opasnosti. Jako smo se uplašili", izjavio je Brett.

Zbog ovog događaja Cole želi upozoriti roditelje na opasnost naizgled bezopasnog slatkiša.

Tata apelira na sve roditelje da obrate pozornost na opasnosti slatkiša.

"Molim vas: zabranite lizalice. Nikad ne objavljujem na Facebooku, ali molim vas da primite moj savjet. Bobby ima pet godina i glupo sam pomislio da je dovoljno star za ovaj slatkiš. Neću više ovako pogriješiti, vi također pazite", završio je objavu koju je do sada podijelilo više od 55 tisuća ljudi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara