Odabrala ime kćeri pa požalila nakon tri godine zbog onog što su joj govorili

Odabrala ime kćeri pa požalila nakon tri godine zbog onog što su joj govorili
Foto: 123RF

ODABIR bebinog imena većini je roditelja jedna od najtežih životnih odluka, pa nije ni čudno da neki dobro zarađuju upravo na njihovom osmišljavanju.

I vi i vaš partner morate se složiti oko njega i morate biti sigurni da će vam se to ime sviđati do kraja života. No što u slučaju ako ste djetetu odabrali ime zbog kojeg ste kasnije požalili?

U takvoj se situaciji našla jedna mama zbog imena koje je dala svojoj kćeri.

Anonimna žena u svojoj je objavi na Mumsnetu otkrila kako se njena trogodišnja kći zove Evelyn, a ime su joj ona i suprug dali iz sentimentalnih razloga.

"Kada smo joj dali to ime, nikad do tada nisam čula za neku drugu Evelyn. Nisam uopće znala da je to ime svakidašnje. To sam tek otkrila čitajući forum na Mumsnetu gdje su mnogi roditelji pisali kako je riječ o nezanimljivom i dosadnom imenu", napisala je.

"Jako sam tužna kad vidim da se za to ime govori da je užasno ili dosadno. Vrlo rijetko vidim nešto pozitivno i sad mi je žao jer je nisam nazvala Eliza", požalila se mama i pitala druge roditelje na forumu jesu li se ikada našli u sličnoj situaciji.

"Meni je ime baš lijepo. Ignorirajte sve one koji vam govore suprotno", napisala je jedna mama.

"Evelyn je jedno predivno ime. Zanemarite ružne komentare", izjavila je druga.

"Ne sviđa mi se to ime osobno, ali je puno zanimljivije i tradicionalnije od imena Eliza ili Elza, koja će ionako uskoro izaći iz mode", poručila joj je treća mama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara