Petra Nižetić Mastelić o roditeljstvu: "Sve se promijenilo preko noći"

Petra Nižetić Mastelić o roditeljstvu: "Sve se promijenilo preko noći"
Foto: Instagram

PETRA NIŽETIĆ i njezin suprug Frano Mastelić postali su roditelji prije gotovo mjesec dana

Bivša voditeljica nedavno je otkrila koje je tradicionalno ime odabrala za svog sina, a sada je uz dirljivu poruku na svom Instagram profilu objavila i niz predivnih fotografija snimljenih u vrijeme trudnoće.

"Prije mjesec dana bili smo dva buntovnika koji su bili fokusirani na sebe i svoje radosti. Preko noći se sve promijenilo na najteži, ali najljepši mogući način koji smo uopće mogli zamisliti. Tek sada smo potpuni. Mi smo roditelji", napisala je Petra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda)

"Prelijepe fotografije! Divni roditelji", poručio im je jedan od pratitelja. 

"Fotke savršene, osjećaj savršen, vas dvoje divni", dodao je drugi.  

Bivšem košarkašu iz Sinja i Petri ovo je prvo dijete. Petra je trudnoću dugo čuvala za sebe, pa je tako tek u ožujku prvi put pokazala trudnički trbuščić.

"Nekako sam odlučila uživati u svojoj prvoj trudnoći i posvetiti se sebi i svojoj maloj obitelji na drugom kraju svijeta. Tako sam se na neko vrijeme skinula sa socijalnih mreža, a čitanje portala svela sam na minimum. Zauzvrat čitam knjige koje su godinama kupile prašinu, vezem macramé, prakticiram jogu, fotkam mrtvu prirodu, razgovaram na fiksni telefon i puštam svojoj bebi i sebi klasiku... manje-više bavim se svim ‘dosadnim’ stvarima kako i priliči jednoj trudnici. Drugim riječima - zen...", napisala je tada.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara