Popularni pjevač traži stolove za previjanje beba i u muškim toaletima

Popularni pjevač traži stolove za previjanje beba i u muškim toaletima
Foto: Instagram

OČEVI, koliko ste se puta našli u panici kad je djetetu trebalo promijeniti pelenu, a niste znali gdje biste to učinili? Kao otac dvoje djece, s tim se problemom dosta puta suočio i poznati pjevač John Legend, koji se zbog toga odlučio založiti za stolove za previjanje beba i u muškim javnim toaletima. 

"Vrijeme provedeno s djecom je dragocjeno i jedno od meni najvećih radosti u životu. No užasno je frustrirajuće kad sam s Milesom, a muški toaleti nemaju stol za prematanje. To je nešto što nam je zbilja potrebno kako bismo bili uspješniji očevi", istaknuo je John, otac jednogodišnjeg sina i trogodišnje kćeri Lune koje je dobio u braku s poznatom manekenkom Chrissy Teigen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli John Legend (@johnlegend)

Cijelu je priču zapravo pokrenuo Donte Palmer, otac koji je postao viralan nakon što je objavio fotografiju iz muškog toaleta na kojem u čučećem položaju mijenja pelenu svojem sinu

"Ovo je ozbiljan problem. Zašto nemamo stolove za previjanje u muškim toaletima? Kao da ne postojimo! Ovaj se problem mora riješiti", napisao je Palmer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Donte Palmer (@3boys_1goal)

Zanimljivi su rezultati istraživanja iz osamdesetih koje je pokazalo da čak 43 posto očeva nikad nije promijenilo pelenu svom djetetu. Danas taj podatak iznosi svega tri posto. Tate, pohvalno!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara